Kuva: AOP

Stina Girs aikoi lopettaa laulu-uransa: "Mietin, että onko enää aikaa musiikkiin"

22.06.2017 12:14 - Anna Hopi

Laulaja Stina Girs kävi läpi elämänsä palapeliä viime vuoden aikana.

Laulaja Stina Girs julkaisi vastikään Kyl sä tiiät -singlen. Hän sanoo, että tämän hetken trendi jukaista yksittäisiä kappaleita levyjen sijaan lievittää artistin paineita. Tuore single on tehty pilke silmäkulmassa, ja se eroaa varsin paljon Girsin aikaisemmasta mollivoittoisemmasta tuotannosta.

- Maaliskuussa tuli tasan vuosi siitä, kun avasin oman kukkakaupan Hyvinkäällä. Sain sen kautta hengähtää hetken musiikista. Mietin, millaista musiikkia haluan tehdä ja haluanko tehdä musiikkia ollenkaan, Girs toteaa Iskelmän juontaja Maria Salovaaran haastattelussa.

- Piti miettiä, että onko edes aikaa enää musiikkiin. Perheen puolelta tuli viestiä, etten voi vielä lopettaa. Vaihdoin levy-yhtiötä Kaikuun, ja tuntui, että yhteinen sävel löytyi nopeasti. Minua kuunneltiin, ja olimme samoilla linjoilla uudistumisesta. Halusin pirteämpää ja energisempää. En ole kuitenkaan pohjimmiltaan niin vakava tyyppi. Ehkä tässä voisi puhua kornisti itsensä löytämisestä. Nyt minua on kuunneltu enemmän kuin koskaan.

(kuva: AOP)

Kuinka raskas päätös lopettaminen olisi ollut, mikäli Girs olisi päätynyt siihen?

- Olisin todennäköisesti jatkanut työn tekoa pää punaisena, ja tajunnut sen vasta jossain kohtaa myöhemmin. Musiikki on minulla niin verissä, että siitä olisi ollut todella vaikea luopua, hän kertoo.

Kuuntele Kyl sä tiijät -single alta.

Lue myös: Stina Girs säteilee videolla - kuin morsian

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat