Kuva: Senja Rapila

Ysäriyhtye mainosti erästä kappalettaan kiellosta huolimatta: "Kaikki pitivät meitä ihan tyhminä"

13.08.2017 11:15 - Senja Rapila

Taikapeili kertoo, että kappale Olipa kerran ... onnellinen loppu oli tuotantotiimin mukaan pannassa. Tämä oli laulajien mielestä vain hauskaa.

90-luvulla ihastuttanut pop-duo Taikapeili on kertonut Radio Novan haastattelussa, että kappale Olipa kerran ... onnellinen loppu sai ilmestyessään ristiriitaisen vastaanoton muun muassa bändin tuotantotiimiltä.

Kappale nimittäin pistettiin miltei välittömästi soittokeiltoon.

- Meillä on myös muutamia biisejä mitä ei vedetä keikoilla, koska silloin aikoinaan meidän tuottajat sanoivat, että me ei saada vetää niitä biisejä. Esimerkiksi kun tehtiin se yksi sellainen onnellinen loppu, sellainen satubiisi, Nina Tapio kertoo haastattelussa.

Tapio kertoo, että vaikka promokiertueilla tietenkin pitäisi soittaa niitä kappaleita mitä tuolloinkin mainostettiin, he kiusallaan pyysivät aina radioita soittamaan "onnellisen lopun".

- Me kun pyydettiin sitten siellä että 'soittakaa se onnellinen loppu', kaikki olivat ihan kypsinä, että te olette tyhmiä, kun ette soita sitä mitä meidän pitäisi mainostaa! Tapio kertoo ja nauraa.

- Se ei ollut kauhean hittiainesta. Se oli enemmänkin sellainen tarina, iltasatu. Aika lapsellinen, niin kuin mekin, naiset nauravat.

Voit kuunnella Olipa kerran ... onnellinen loppu -kappaleen alapuolelta.

Lue myös: Raptori: "Oi, Beibi -biisin ainoa tarkoitus oli olla Suomen törkein pop-kappale!"

Lue myös: Cascadan keikka tarjoili silmänruokaa niin miehille kuin naisillekin - katso kuvat keikalta

Lue myös: Raptori villitsi yleisön ysärifestareilla - katso kuvakooste keikalta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat