Kuva: Mikko Räsänen

Sanni kritisoi naisartistien uutisointia: "Keikkaa kiinnostavampaa on, että nännit näkyvät paidan läpi"

16.08.2017 23:33 - Anna Hopi

Laulaja haluaisi, että naisten tekemästä musiikista puhuttaisiin enemmän.

Laulaja Sanni on yksi seuratuimmista kotimaisista naisartisteista. Hän on päätynyt aika ajoin otsikoihin keikkojensa seksikkäiden asuvalintojensa tiimoilta. Vaikka laulaja ymmärtääkin, että ulkomusiikillisten asioiden korostaminen kuuluu popmusiikin kentälle, hän myöntää asian häiritsevän itseään.

- Minua se ajattelu ahdistaa, että ulkonäkösi on tärkeämpää kuin tekeminen, Sanni toteaa.

- Ihoasi nuoleva seksikäs shortsiasu ylittää uutiskynnyksen, mutta se ei ole kiinnostavaa, että olet vetänyt keikan kymmenille tuhansille ihmisille, soittanut kitaraa ja vanginnut yleisön. Se on kiinnostavampaa, että sinulla näkyi nännit paidan läpi. Se on alentavaa. Ehkä maailma on menossa parempaan suuntaan koko ajan kuitenkin, laulaja pohtii.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Media seksualisoi naisia vieläkin"

Sanni sanoo, ettei kovin paljoa mieti mitä ylleen laittaa, vaikka onkin naisartistina "vaarassa" joutua seksikkäistä asuista kertovien juttujen kohteeksi.

- Mietin kuitenkin lavalle mennessä, että järjestän asuni niin, ettei ole sitä mahdollisuutta, että tissi pullahtaa ulos kesken keikan. En myöskään lähde lenkille sellaisen uhan alla. Laitan sellaiset rintsikat, jotka pitävät setin sisällä, hän naurahtaa.

Laulaja kertoo huomaavansa välillä, että naisten ja miesten pukeutumisesta kertovissa uutisissa on erilainen sävy.

- Jos miesartisti ottaa keikallaan paidan pois, niin se johtuu siitä, että hänellä oli kuuma. Jos taas teen itse niin, tulee otsikot että "Sanni riisui paitansa." Ei ole voimaannuttava ajatus, että naisten seksualisointi on vieläkin niin esillä mediassa, hän sanoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Yksi keikka sai laulaja Sannin kyyneliin - Rakas lelu tuotiin keikalle

Uusimmat