Kuva: Mikko Räsänen

Aki Samuli sairastui ja perui keikan: "Artistin suurin pelko..."

20.09.2017 11:33 - Anna Hopi

Laulaja Aki Samuli kertoo Facebookissa olevansa rikki, koska joutui perumaan flunssan takia esiintymisensä.

Laulaja Aki Samuli tunnetaan tiukasta työmoraalistaan. Tähti sanoo lähtevänsä keikalle vaikka pää kainalossa. Nyt on kuitenkin tullut se hetki, jolloin flunssainen laulaja vetäytyy kotinsa lepoon. Hän joutuu jäämään pois tämän päivän IskelmäKeskiviikko-lähdöltä Turusta. Iskelmäkansaa viihdyttävät risteilyllä edelleen Jussi ja Ressu.

Aki Samuli kertoo Facebook-päivityksessä potevansa huonoa omaatuntoa, koska joutuu sairastumisensa takia jäämään pois keikalta.

"Mä oon rikki. Vaikka mä oon hakannu rystyset verillä puuta että säästyisin ja muhun ei tarttuis mitkään kulkutaudit ja pysyisin tikissä ja terveenä ni ei auttanu! Flunssa kaato mut täysin. Mun instrumentti on sökönä. En pysty laulaa. Enkä esiintyy just nyt", hän kirjoittaa.

"Artistin suurin pelko on se että joutuu peruu keikan. Se ajatuksena jo käy armotta psyykkeelle kun sulta odotetaan paljon ja täydellisyyttä. Se on niin korkee kynnys että yleensä sä uhmaat itses ja vedät viimeseen asti siinä toivossa että kyllä sä kestät. Mut on nostettu lavalle ja lavalta pois ku en oo pystyny kävelee. Mä oon vetäny keikan migreenikohtauksessa aatellen et mun on vaa nyt pakko. Mun vastuulla on neljän äijän suut perheineen. Mä oon reipas ja en luovuta. Keikalle mennään vaikka pää kainalossa koska eka ajatus on se et jengi pettyy, toimisto pettyy, bändi pettyy, järkkäri pettyy eikä mahollisesti enää ikinä tilaa mua. Mä oon pettäny kaikki.. Tyhmää! Ei se niin mee! Ainakaan pitäs mennä, se on vaa omassa päässä se kuva."

Laulaja pahoittelee faneilleen sitä, ettei pääse tänään esiintymään yleisölleen.

"Tänään tuli se päivä ku mä jään kotiin. Mun on pakko jäädä. Mä tarviin pari päivää lepoa että voin taas loistaa ja antaa itestäni 100%", hän perustelee.

Aki Samuli palaa keikoilleen heti, kun on toipunut tarpeeksi. Hänet tullaan näkemään tänä syksynä 4. lokakuuta IskelmäKeskiviikko-risteilyllä yhdessä Jari Sillanpään kanssa. Mies kertoo odottavansa "kahden tangokuninkaan" kohtaamista.

"En ole koskaa tavannu kuningas Sillanpäätä, niin kyllä odotan keikkaa senkin vuoksi tosi paljon," hän viestittää faneilleen.

Katso syksyn IskelmäKeskiviikko-lähdöt täältä.

Lue myös: Pitkäaikaisesta kihlatustaan eronnut Aki Samuli: "Nyt keskityn täysillä uraani"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat