Kuva: Mikko Räsänen

Elias Kaskinen tähtää Tähdet, tähdet -kilpailun voittoon: "Ei olisi häpeä hävitä Jannikalle"

09.12.2017 16:15 - Anna Hopi

Laulajien mittelö nähdään sunnuntai-iltana MTV-kanavalla.

Sunnuntain finaalijaksossa 10. joulukuuta Tähdet, tähdet -voitosta taistelevat napit vastakkain Elias Kaskinen ja Jannika B. Laulajat ovat molemmat venyneet uskomattomiin suorituksiin TV-ohjelman aikana ja näyttäneet itsestään uusia puolia yleisölle.

- Jannika on aivan ihana tyyppi. Meillä on ollut mahtava yhteys koko kilpailun ajan. Kantrijaksossa pääsimme laulamaan dueton. Jos Jannika voittaa, pystyn olemaan täysillä hänen rinnallaan onnellinen. Tässä on voitettu jo niin monessa mielessä. Sillä on aika pieni merkitys, kumpi sen lasiesineen saa vitriiniinsä. Ei hävettäisi hävitä Jannikalle, hän sanoo, mutta lisää perään:

- Toivon tietenkin, että voitan.

Kaskinen kertoo voittaneensa elämänsä ainoan palkinnon Iskelmä Gaalassa, kun hänet palkittiin Vuoden tulokkaana. Tähti toteaa, että olisi hauska tietää, miltä tuntuu voittaa Tähdet, tähdet -ohjelman kaltaisessa kilpailussa.

- Olen huomannut jo ohjelman merkityksen keikoilla. Ihmiset ovat löytäneet meidät. Yleisöä oli viime lauantainakin enemmän kuin koskaan aikaisemmin, hän summaa.

Tähdet, tähdet -finaalijakso nähdään MTV-kanavalla klo 19.30-21.00.

Kuuntele Elias Kaskisen ja Päivän Sankarien uusin kappale Haloo alta.

Lue myös: Elias Kaskinen, 25, rakastumisesta: "Koko elämäsi pyörii toisen ihmisen ympärillä"

Kilpailut

Uusimmat