Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholm kehuu artistikollegaansa: "Häntä arvostetaan tekojensa tähden"

29.12.2017 11:15 - Anna Hopi

Laulaja Olli Lindholm arvostaa Apulanta-solisti Toni Wirtasen pitkää uraa.

Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholm nähdään jälleen tulevalla The Voice of Finland -kaudella tähtivalmentajan roolissa Anna Puun, Redraman ja Toni Wirtasen ohella.

- Katselin eilen ensimmäisen jakson tältä kaudelta, tuli hyvä fiilis. Siinä on hyvää sanailua, mutta samalla mukana on kunnioitusta. Mukana on jälleen kerran hyviä laulajia, kyllä niitä Suomesta löytyy. Vähän erilaisia talentteja kuin aikaisemmin, Lindholm luonnehtii.

- Nyt en kuullut montaa itselleni rakasta biisiä, ja nekin mitä kuulin, eivät sillä tavalla sykähdyttäneet. Henkilökohtaisesti koin, että sain aika hyvän tiimin. Muutama asia jäi kaivelemaan, mutta on vielä se vaihe, jossa voit varastaa laulajia toisen valmentajan tiimistä. Toivon, että saan pari tyyppiä, jotka olisin halunnut.

- Kun Toni Wirtanen tulee uutena mukaan, ja moni naislaulaja haluaa Anna Puun tiimiin, itse tulen vähän takamatkalta aina pyytämään mukaan omaan tiimiini, hän selittää.

Toni Wirtasta luonnehdittiin The Voice of Finland -pressitilaisuudessa supliikkimieheksi, joka osasi pitää autokauppiaan tavoin näyttäviä myyntipuheita ja sai siten laulajia joukkueeseensa. Mikä on Olli Lindholmista Toni Wirtasen vetovoimaisuuden salaisuus?

- Ei se ollut edes niin paljon siitä supliikkiudesta kiinni. Toni Wirtanen on arvostettu ihminen johtuen hänen tekemisistään. Ihmisillä on hänestä hyvä kuva ja se vaikuttaa todella paljon. Sekin, kun hän tulee uutena valmentajana into päällä. Ei ole rasitteena edellisten vuosien muistoja, Yö-nokkamies analysoi.

Millaisen tähden haluaisit nähdä nousevan kilpailusta?

- Toivoisin, että kilpailun voittaisi kaveri, joka tekee itse kappaleensa, oli hän sitten mies tai nainen. Tietokoneaika alkaa olla loppuun kaluttu, pian tullaan takaisin orgaaniseen musiikkiin. Haluaisin tämän lajin edustajan voittavan, Lindholm summaa.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Mihin katosivat Olli Lindholmin miljoonat? "Mitään ei ole säästössä!"

Kilpailut

Uusimmat