Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholm opettelee joululomalla rauhoittumaan: "Ei koko ajan tarvitse tehdä jotain"

13.12.2017 18:35 - Anna Hopi

Terveysongelmat ovat pysäyttäneet Olli Lindholmin miettimään jaksamistaan uusin silmin.

Yö-nokkamies Olli Lindholmin, 53, kulunutta vuotta ovat varjostaneet ikävät terveysongelmat. Pahimman yli ollaan jo menty, ja laulaja on toiveikas tulevaisuuden suhteen. Hän kävi syksyn aikana olkapääleikkauksessa, josta on nyt pyrkinyt toipumaan.

Toimeliaalle artistille rauhoittuminen on hänen omien sanojensa mukaan vaikeaa.

- Kesä ei ollut hyvä keleiltään, mutta keikkakesä oli loistava. Syksy jää muistoihin, koska olkapääleikkaus oli paljon isompi operaatio kuin toivoin, hän sanoo.

- Koko syksy on ollut tosi raskas sen kuntouttamisen kanssa. Oli kuukauden pätkä, etten voinut tehdä mitään. Olen treenannut personal trainerin kanssa nyt kolme viikkoa opeteltu kaikki liikkeet uudestaan. Mutta se, että teet jotain vipunostoa 2,5 kilolla - se kysyy vähän luonnetta! Olli Lindholm päivittelee.

- Olen kaksi viikonloppua vasta pitänyt mikrofonia oikeassa kädessä. Kaikki muut viikonloput mikrofoni on ollut vasemmassa kädessä. Voit kuvitella millaista se on, kun 36 vuotta teet jonkin asian tietyllä tavalla. Sitten se heitetään lennosta pois. On ollut raskasta, kun et ole ollut oma itsesi, hän sanoo.

(kuva: Senja Rapila)

Lindholm aikoo hiljentyä ja rauhoittua joulun viettoon. Hän sanoo keikkailevansa vielä tulevana viikonloppuna. Sen jälkeen alkaa Yö-nokkamiehen ansaittu loma, ja pyöräilylenkit.

- Sunnuntaina istun tuolissa ja ajan itseni alas. Maanantaina kello 8.30. lähden kävelemään ja opettelen tekemään pitkiä lenkkejä. Opettelen rauhoittumaan, ettei tarvitse koko ajan tehdä jotain, hän summaa.

Lue myös: Mihin katosivat Olli Lindholmin miljoonat? "Mitään ei ole säästössä!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat