Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aalto tietovuodon uhrina: Uuden albumin salaisuudet paljastuivat etuajassa

29.03.2018 14:00 - Iiro Myllymäki

Saara Aallon albumi on nimeltään Wild Wild Wonderland.

Saara Aallon, 30, tulevasta albumista on vuotanut tietoja etukäteen. Albumista on paljastunut nyt sen nimi, kappalelista ja julkaisupäivämäärä. Albumin tiedot vuosivat Levykauppa Äxän nettisivuille keskiviikon ja torstain välisenä yönä, mutta nyt tiedot on poistettu sivulta. Monet euroviisufanisivustot saivat kuitenkin tiedot talteen, ja ne on julkaistu muun muassa ESC Xtran ja ESC Chatin nettisivuilla.

Tietojen mukaan albumin nimi on Wild Wild Wonderland, ja se julkaistaan 27. huhtikuuta. Albumilla kuullaan kaikki naisen UMK-biisit ja yhdeksän täysin uutta kappaletta. Mukana biisilistalla on bonuskappaleena myös Saara Aallon vuoden 2016 UMK-kappale No Fear.

Monet Saara Aallon fanisivustot ovat julkaisseet kansikuvan Instagram-tilillään. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Saara Aalto ei ole tiedottanut albumistaan vielä mitään virallisesti. Voice.fi otti yhteyttä Saara Aallon tiedottajaan Nora Norrliniin. Hän kertoi sähköpostitse, että albumin tiedot julkaistaan "hieman myöhemmin".

- Siihen asti ei ole muuta kommentoitavaa, Norrlin sanoo.

Levykauppa Äxän linkkiä albumin tietoihin on jaettu muun muassa ATRL-keskustelufoorumilla. URL-osoitteesta pystyy päättelemään, että albumista todella oli luotu oma sivunsa Levykauppa Äxän sivuille.

(kuva: ATRL)

Kun linkkiä klikkaa, päätyy Levykauppa Äxän verkkosivujen etusivulle, jossa lukee "hakemasi tuote ei ole enää saatavilla".

Voit katsoa alta albumin kappalelistan.

Monsters
Hän
Dance!!!
Queens
Half A Heart
Dance Like Nobody’s Watching
Sirens
Don’t Deny Our Love
My Touch
Walking On Nails
Domino
Wild Wild Wonderland
No Fear (Bonus Track)

Wild Wild Wonderland on Saara Aallon kuudes studioalbumi mutta hänen ensimmäinen albuminsa Ison-Britannian X Factor -menestyksen jälkeen. Nainen sijoittui kilpailussa toiseksi vuonna 2016.

Saara Aallon albumi julkaistaan ennen naisen euroviisukoitosta. Aalto edustaa Suomea Lissabonin Euroviisuissa Monsters-kappaleella ja kamppailee finaalipaikasta kilpailun ensimmäisessä semifinaalissa 8. toukokuuta.

Lue myös: Saara Aalto selittää somessa käyttämäänsä #SA6-hashtagia - "Se on osa menneisyyttäni"

Lähteet: ESC Xtra, ESC Chat

Kilpailut

Uusimmat