Kuva: AJ Savolainen

Laulu rakastettavalle "kylähullulle" - Vesterinen yhtyeineen julkaisi uuden kappaleen, kuuntele

08.02.2019 09:15 - Reija Saarinen

Kappale kantaa nimeä Faarao.

Vesterinen yhtyeineen julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Faarao.

– Faarao -teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Meidän Faaraomme on symboli vähään tyytyvälle, rakastettavalle ”kylähullulle”, joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa tulevan albumin nimeä.

– Faarao on lannevaatteeseen pukeutunut pikkupoika, joka vartioi perheensä omaisuutta yöllä. Poika loistaa jo pelkällä olemassaolollaan enemmän kuin kullatut Faaraot. Voihan se olla että me, joilla on jo paljon kaikkea täällä länsimaissa, olemme osittain menettäneet sen mikä on kaikkein tärkeintä, eli juuri tämä hetki. Pelkäämme menettämistä, vaikka se on ihan turhaa, Bändin rumpali ja monista levyn sanoituksista vastannut Teemu Jokinen kommentoi Faarao -singlen tekstiä.

Faarao on toinen single tulevalta albumilta. Bändin järjestyksessään kuudes studioalbumi ilmestyy 1.maaliskuuta.

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Vesterinen Yhtyeineen - Faaraoiden aika -kiertue 1.3. Helsinki, Tavastia 8.3. Hämeenlinna, Verkatehdas 9.3. Pieksämäki, Poleeni 14.3. Hyvinkää-sali 15.3. Köyliö, Lallintalo 16.3. Kuopio, Musiikkikeskus 22.3. Turku, Logomo / Teatro-sali 23.3. Rauma, Brummi 24.3. Vaasa, Kaupunginteatteri 5.4. Pori, Promenadi-sali 6.4. Salo, Teatteri Provinssi 12.4. Ylivieska, Akustiikka 13.4. Tampere-talo 26.4. Raahe-sali 27.4. Oulu, Madetojan Sali 28.4. Rovaniemi, Korundi SOLD OUT 3.5. Seinäjoki, Rytmikorjaamo 4.5. Jyväskylä, Lutakko

Lue myös: Vesterinen yhtyeineen teki videon vilpittömästä ystävyydestä: "Sitä on moni nykyään vailla"

Kilpailut

Uusimmat