Kuva: Mikko Räsänen

Antti Ketosen vanhemmat kävelivät ulos kesken keikan - "Tämä on ollut heille aikamoinen järkytys"

01.05.2019 18:45 - Lauri Kujanpää

Palaute oli ollut varsin suoraa.

Laulaja Antti Ketonen, 40, tunnetaan muun muassa iskelmäyhtye Neljänsuoran laulajana. Vuonna 2017 mieheltä ilmestyi soolosingle Olisitpa sylissäni, josta tuli jättihitti, ja joka nosti miehen soolouran lentoon.

Ketonen kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelman juontajalle Satu Kotoselle, että miehen vanhemmat eivät ole olleet soolourasta ja -musiikista innoissaan, sillä se on ollut hyvin paljon erilaisempaa kuin esimerkiksi Neljänsuoran jutut.

- Tämähän on ollut vanhemmilleni aikamoinen järkytys. Olin kerran keikalla ja vanhemmat tulivat jonon ohi sitä katsomaan. Heillä oli ilmeisesti paha olla siellä, sillä he olivat lähteneet pois loppuunmyydystä salista kesken kaiken ja valittaneet narikassa, että miten huonosti kaikki oli.

Ketonen sanoo, että oli kuullut huonosta palautteesta, mutta ei tietenkään ajatellut, että se oli tullut läheisten suusta.

- Kuulinkin siellä keikalla jo, että jotkut olivat valittaneet keikasta, mutta enpä arvannut, että ne olivat olleet omat vanhempani, Ketonen kertoo huvittuneena.

Ketosen äiti oli myös lopulta soittanut artistille.

- Seuraavana päivänä äiti soitti, että basso jumputti isän mukaan kulkusissa asti, valot häikäisivät ja musiikki ja laulu olivat olleet huonoa. Sanoin vain äitille kaikella rakkaudella puhelimessa, että puhutaanko myöhemmin.

Homma ei jäänyt kuitenkaan pelkkään puheluun.

- Meillä on WhatsApp-sovelluksessa sellainen Ketoset-ryhmä, jossa äiti vielä jatkoi sitä juttua puhelun jälkeen, Ketonen nauraa.

Kuuntele Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmaa Radioplay-sovelluksesta. Uusi jakso julkaistaan sunnuntaisin.

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Antti Ketosen uutuuskappale vetoaa tunteisiin: "Pidetään huolta toisistamme"

Lue myös: Mikä tyyli! Antti Ketosen asu käänsi katseita Iskelmä Gaalassa

Kilpailut

Uusimmat