Kuva: AJ Savolainen

Vesterinen yhtyeineen nähdään kesällä festareilla ja klubeilla - katso kaikki keikkapaikkakunnat

15.05.2019 08:00 - Reija Saarinen

Vesterisen mukaan hän odottaa innolla etenkin festarivetoja.

Maaliskuussa uransa kuudennen studioalbuminsa Faaraoiden aika julkaissut Vesterinen Yhtyeineen jatkaa kesällä levyn kiertuetta. Luvassa on niin festarilavoja kuin klubikeikkoja.

– Kevään Faaraoiden aika -kiertue oli kerrassaan huikea, paras kiertueemme tähän asti omasta mielestäni. Ja kyllä se yhtyetovereiden ilmeistä päätellen on sitä ollut myös heille, niin hurmioitunutta hymyä on ollut takahuoneissa näytillä keikkojen jälkeen. Niinpä kesän keikoille on alkuvuoden lämmöillä oikein hyvä lähteä, kovin malttamattomana jo odotetaan ensimmäisiä festareita, Vesterinen kertoo.

Vesterinen iloitsee päästessään soittamaan festareille ja nauttimaan samalla muidenkin artistien ja bändien esiintymisistä.

– On pitkästä aikaa hienoa päästä taas soittamaan mestoihin, missä on muitakin orkestereita. Se on yksi mukavimmista asioista kesän keikkailussa, pääsee diggailemaan muidenkin esiintymisiä ja nauttimaan muutenkin Suomen hurmaavasta ja valitettavan lyhyestä kesästä. Keikat ovat Vesteriselle voimaannuttavia kokemuksia ja kesä on muutenkin hänelle aikaa kerätä voimia synkempiä kuukausia varten.

– Yksi mieleenpainuvimmista kesäkeikkamuistoista on viime vuoden Pyhä Unplugged -veto. Soitimme keskellä yötä tunturin katveessa ja tuliryhmä loihti lavan vieressä ihan maagista meininkiä. Satoi kaatamalla, mutta katsomo oli aivan täynnä ja tunnelma aivan käsittämättömän hieno, Vesterinen muistelee. Kesä on ylipäätään sellaista aikaa, jolloin saa voimaa tulevia synkempiä kuukausia varten. Ja onneksi ehditään olla perheidenkin kanssa keikkojen ohella!

FAARAOIDEN AIKA -KIERTUE KESÄ 2019

29.6. Himos, Iskelmä-festivaali 
4.7. Jyväskylä, m/s Rhea
5.7. Karkkila, Sunset Beach Party
6.7. Kajaani Fest 
7.7. Tampere, Pyynikki-ilmiö
12.7. Kannus, MenoMono 
13.7. Kaustinen, Folk Music Festival 
25.7. Tuusula, Krapin Paja
26.7. Valkeakoski, Työväen Musiikkijuhlat 
27.7. Oulu, Qstock
2.8. Pyhä Unplugged   
3.8. Kemi, Satama Open Air   
9.8. Laukaa, Satama Festival 
10.8. Vesilahti, Laukon Kartano
16.8. Rovaniemi, Valdemarin Venetsialaiset
17.8. Helsinki, TBA
24.8. Jämsä, Akuliina

Lue myös: Laulu rakastettavalle "kylähullulle" - Vesterinen yhtyeineen julkaisi uuden kappaleen, kuuntele

Kilpailut

Uusimmat