Kuva: Vilma Kaura

Jesse Kaikuranta on joutunut kokemaan vakavaa koulukiusaamista - "Se oli jatkuvaa"

24.05.2019 17:30 - Lauri Kujanpää

Kaikuranta julkaisi 24. toukokuuta uuden kappaleen Et Kuollut Vieläkään.

Laulaja Jesse Kaikuranta, 37, on palannut kolmen vuoden tauon jälkeen. Kaikuranta kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa, että takaisin tuleminen tuntuu hyvältä.

- Pidin tauon sen takia, sillä tuntui, että ei ollut mitään sanottavaa. Nyt sanottavaa löytyy jälleen ja siksi on tuntunut hyvältä laulaa taas, Kaikuranta sanoo.

Laulaja kertoo, että koki ahdistusta ennen taukoa.

- Minulle sellainen valokeilassa oleminen on aina ollut ahdistavaa, mutta en koe, että olisin sellainen stara, joka ei saisi olla rauhassa. Ahdistusta tuli ennen taukoa siitä, että en osannut päästää irti työstä, vaikka olisi pitänyt.

Kaikuranta on tehnyt tauolla muun muassa teatteria sekä vain muutamia keikkoja.

- Nautin siitä teatterista todella paljon ja se oli vähän sellainen paluu juurille. Se on aika sama, että onko teatterin lavalla vai keikalla. Siitä kuitenkin tuli tunne, että tämä kaikki on todella kivaa ja on ihanaa laulaa ja esiintyä taas.

Koulukiusaaminen

Kaikuranta puhuu haastattelussa myös koulukiusaamisesta. Artisti kertoo, että joutui kokemaan sekä fyysistä että psyykkistä väkivaltaa ollessaan nuori.

- Minun kohdallani tilanne oli sen verran vakavaa, että en halunnut mennä kouluun. Kiusaaminen oli fyysistä ja psyykkistä ja se jatkui koko ajan. Kiusaaminen vaikutti niin, että vetäydyin omiin oloihini ja pukeuduin todella räikeästi. Oli ristiriitaista, että halusin piiloutua, mutta silti olla esillä erikoisilla vaatteilla ja lävistyksillä.

Kuuntele koko haastattelu alta tai Radioplay-sovelluksesta.

Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jesse Kaikuranta ei ole todellisuudessa herkkä runopoika: 'Olen porukan naurattaja'

Lue myös: Jesse Kaikuranta ensirakkaudestaan: Suhteen jatkuminen olisi vienyt hermoraunioon

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat