Kuva: Hanna Nelimarkka

Oliverin uusi kappale sai inspiraationsa Facebook-päivityksestä: 'Asenne ratkaisee, aina'

20.09.2019 09:15 - Reija Saarinen

Uusi kappale kantaa nimeä Väistäkää.

Oliver julkaisi tänään uuden Väistäkää-singlen. Kyseessä on ensimmäinen biisi, joka on tehty uuden tuottajan, Tuomas Kokon kanssa. Bändi lähtee singlen myötä 12 keikkaa kattavalle syyskiertueelle.

Väistäkää -kappaleen teksti sai innoituksensa kaverin somepäivityksestä

– Katajarinteen Hannan (ent. Hanna Lind) kanssa pyöriteltiin tätä tekstiä kuumina hellepäivinä ja mentiin aika syvälle omien epäuskoisten tunteiden kanssa. Meissä ihmisissä on valtava potentiaali vaikka mihin. Harmillisen usein kuulee vieläkin sitä, kuinka jotain itselle erittäin tärkeää jää tekemättä ja kokematta vain siksi, että usko itseensä loppuu kesken. Kun aloin tätä biisiä tekemään mulla oli vain yksi sana mielessä: väistäkää. Mulla on yksi tuttu, joka kirjoittaa somepäivityksissään aina jonkun positiivisen ja innostavan jutun yhteydessä #väistäkää. Siinä on jotain, joka on puhutellut mua jo pitkään ja nyt se tuli sitten lauluun mukaan. Tuttavani Jarkko ei tiedä tästä vielä mitään, mutta lienee syytä kertoa hänelle tästä ennen biisin julkaisua, Oliverin laulaja Jari Väyliö kertoo kappaleesta.

Väyliö onkin itse vakaasti sitä mieltä, että asenne ratkaisee, kaikessa.

– Vasta kolmekymppisenä olen tajunnut, että meillä kaikilla ja myös mulla on se sama potentiaali yltää juuri niin korkealle kuin itse halutaan. Musta on jostain syystä kasvanut tyyppi, joka haluaa nähdä aina ongelmien sijaan ratkaisuja. Tää biisi on kaikille meille, jotka tarvii välillä pientä rohkaisua ja tönäisyä levittää siivet ja lähteä lentoon. Tässä kyse ennen kaikkea asenteesta. Asenne ratkaisee, aina, Väyliö jatkaa.

Uutuuskappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Oliver-yhtyeen solisti Jari Väyliö erosi: "Vuosien kumppanuus vaihtui viileisiin kohtaamisiin"

Lue myös: Julkkiskokki Jamie Oliverin ahdinko syvenee - ravintolat keikkuvat konkurssin partaalla

Kilpailut

Uusimmat