Kuva: Sallamaari Niittymäki

Samu Haberilta koskettava päivitys Sunrise Avenuen lopettamisesta: "Olen surullinen ja väsynyt"

05.12.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Samu Haber kirjoittaa Instagramissa, että päätös lopettamisesta tuntuu oikealta, vaikka se herättääkin monia tunteita.

Sunrise Avenue ilmoitti maanantaina lopettavansa. Bändi tekee vielä yhden kiertueen, ja 17-vuotinen ura päättyy Helsingin Olympiastadionille 15.8. vuonna 2020. Yhtyeen nokkamies Samu Haber, 43, kertoi tiedotustilaisuudessa Voice.fi:lle uutisen julkistustilanteen olleen todella tunteellinen, ja yleisössä nähtiinkin monia kyynelehtiviä faneja.

Nyt Samu Haber on muutaman päivän ajan sulatellut tapahtunutta, ja nyt mies kirjoittaa tuntemuksistaan sosiaaliseen mediaan. Hän on jakanut Instagramissa päivityksen, jossa hän kiittää ihmisiä tiedotustilaisuuden seuraamisesta paikan päällä ja netin välityksellä.

Tiesin, että teen sen, mitä pitääkin tehdä ja oikeista syistä, mutta on uskomatonta, miten pieneksi itseni tunsin siinä seisoessani teidän edessänne. Minua yllätti, miten hyvin otitte uutisen vastaan. Reaktio heijasteli täysin sitä, millaisia bändin harjoitukset ja videokuvaukset ovat olleet viime kuukausina. Täynnä surua ja hämmennystä, mutta päällystettynä täydellä rakkaudella ja asioiden hyväksynnällä”, Haber kirjoittaa.

Sunrise Avenue esitti jäähyväissinglensä tiedotustilaisuudessa. (kuva: Sallamaari Niittymäki)

Samu Haber kertoo kirjoituksessaan, että paras puoli kaikessa on, että muut bändin jäsenet ovat ymmärtäneet Haberin tekemää lopettamispäätöstä.

”Nyt tiedän, että olemme ystäviä vielä ensi vuoden elokuun jälkeen. En ollut varma, mitä he sanoisivat, kun ehdotin, että tekisimme vielä viimeisen kiertueen yhdessä. Olisin ymmärtänyt, jos he olisivat sanoneet ei. Kiertueelle lähteminen merkitsee minulle niin paljon. Jos olisimme lopettaneet jotain näin hienoa ilman kunnollisia jäähyväisiä, se olisi ollut väärin”, Haber kirjoittaa.

Samu Haber vielä painottaa, että hän kokee ratkaisun sydämessään oikeaksi ja hän tietää kulkevansa oikeaa polkua pitkin. Kuitenkin monet tunteet jylläävät hänen päässään.

”Olen surullinen ja väsynyt tässä tunteiden pyörteessä, mutta koko tunnecocktailin keskellä kaikki tuntuu oikealta”, Haber sanoo.

Voit lukea miehen koko päivityksen alta. Jos se ei näy alta, klikkaa tästä.

Lue myös: Sunrise Avenue lopettaa: "Emme tiedä mitä tulevaisuus tuo mukanaan"

Lue myös: Sunrise Avenuelle etsittiin lämppäriä kilpailun kautta - Samu Haber hehkuttaa voittajaa

Kilpailut

Uusimmat