Kuva: Sallamaari Niittymäki

Sunrise Avenuelle toinenkin keikka Olympiastadionille - "Onhan tämä aika huikeeta"

09.12.2019 10:33 - Iiro Myllymäki

Sunrise Avenuen ura huipentuu kahteen keikkaan uudistetulla Olympiastadionilla.

Viikko sitten lopettamispäätöksestään kertonut suomalaisyhtye Sunrise Avenue järjestää Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla toisenkin keikan. Yhtyeen päätöskonsertin liput myytiin loppuun kahdessa minuutissa. Päätöskeikka nähdään 15. elokuuta 2020 ja lisäkonsertti nähdään päivää tätä ennen.

- Mitä tähän nyt sanoisi. On tunteet joka suuntaan aika tapissa ja pitää kyllä nyt sulatella pari päivää tätä kaikkea. Onhan tämä aika huikeeta. Ei kai voi sanoa kuin kiitos elämä ja ihanat ihmiset, Samu Haber kommentoi uutista tiedotteessa.

Ennätyksellisen kysynnän vuoksi yhtye järjestää Suomeen myös toisen konsertin varsinaisen päätöskonsertin aattona. Perjantaina 14.8.2020 Olympiastadionilla järjestettävä Sunrise Avenue & Friends -konsertti kerää yhtyeelle tärkeitä henkilöitä ja artisteja mukaan lavalle hyvästelemään yhtä Suomen kansainvälisesti menestyneintä bändiä. Lipunmyynti lisäkonserttiin on käynnissä Lippupisteessä.

Jäähyväiskiertueen liput ovat muutenkin menneet hyvin kaupaksi. Kiertueen muille keikoille ennakkoon myynnissä olleet 100 000 lippua myytiin loppuun niin ikään kahdessa minuutissa. Sunrise Avenuen kiertue kattaa Suomen-keikkojen lisäksi kuusi keikkaa Keski-Euroopassa, missä yhtye nauttii suurinta suosiota.

Lue myös: Bändin lopettamisesta kertonut Samu Haber murtui nähdessään tutut kasvot: "Mietin, että ei s*atana"

Lue myös: Sunrise Avenue lopettaa: "Emme tiedä mitä tulevaisuus tuo mukanaan"

Kilpailut

Uusimmat