Kuva: Lauri Kujanpää

Ville Valo & Agents valittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtyeeksi

21.02.2020 19:34 - Reija Saarinen

Rauli Badding Somerjoen kappaleista koostuva Ville Valo & Agents -levy myi hetkessä kultaa.

Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtyeeksi valittiin tänä vuonna Ville Valo & Agents. HIM-yhtyeen solistin Ville Valon ja Agentsin 15. helmikuuta julkaisema Ville Valo & Agents -albumi myi kultaa alle viikossa.

Julkaistulla levyllä on mukana niin jokaiselle tuttuja hittejä, kuten Paratiisi, sekä uusia, ennen julkaisemattomia kappaleita, kuten Orpolapsi Kiurun.

Kun Valoa pyydettiin mukaan projektiin, ei hän omien sanojensa mukaan epäröinyt hetkeäkään. 

- Se tuntui minusta todella oikealta. Tulen Baddingia rakastavasta perheestä, niin se on ollut osa mun musiikillista kasvatusta ja äidinmaitoa. Se tuntui oikealta myös siksi, että olen aina pitänyt haasteista enkä tykkää toistaa itseäni. Olisi ollut äärimmäisen tylsää lähteä HIMin jälkeen tekemään englanninkielistä rockia, hän totesi viime keväänä Voice.fi:n haastattelussa.

Yhtye ei ollut ottamassa palkintoa vastaan, mutta Esa Pulliainen oli lähettänyt terveiset gaalayleisölle.

- Terve täältä Lapista käsin. Myöntämänne huomionosoitus on mieluinen kahdestakin syystä. Koemme kiitollisuutta työryhmämme puolesta, mutta onhan tämä myös huomionosoitus Rauli Badding Somerjoen musiikille, Esa Pulliainen viestitti.

Vuoden yhtye -kategoriassa olivat ehdolla myös JVG, Neljä Ruusua, Vesterinen yhtyeineen ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani.

Lue myös: Ville Valo perheenlisäyksestä: 'Olisihan se kiva, mutta silloin keskittyisin vain isyyteen'

Lue myös: Ville Valo avautui hulluimmasta fanikokemuksestaan: "Yhtäkkiä hiuksistani lähti 15 senttiä"

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat