Kuva: Sallamaari Niittymäki

Sunrise Avenuen stadionkeikat siirtyvät! "Ensi vuonna nähdään"

16.04.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Yhtyeen uran päättävät keikat siirtyvät vuodella eteenpäin.

Sunrise Avenue​ siirtää uransa päättävää Thank You For Everything​ -kiertuetta vuodella eteenpäin. Siirron syynä ovat koronaepidemiaan liittyvät terveys- ja turvallisuussyyt sekä Saksassa tehdyt yleisötapahtumia koskevat valtionhallinnolliset päätökset. Myös yhtyeen jäähyväiskeikat Helsingin Olympiastadionilla siirtyvät näin ollen heinäkuulle 2021. Helsingin-keikat toteutuvat 16. ja 17. heinäkuuta 2021.

Yhtyeen nokkamies Samu Haber kommentoi asiaa tiedotteessa.

- Nyt on mahdotonta kuvitellakaan lähes 300 000 ihmisen juhlivan yhdessä. Jo tuotantoharjoituksetkin vaatisivat kymmenien ihmisten läsnäoloa neljässä eri maassa. Emmekä edes haluaisi lähteä viimeiselle kiertueellemme hengityssuojat kasvoillamme peläten faniemme terveyden ja turvallisuuden puolesta. Elämässä on nyt tärkeämpiä asioita kuin Sunrise Avenuen tarinan loppuhuipennus, ja sen aika tulee onneksi myöhemmin. Ja silloin nautimme siitä yhdessä ihanien faniemme kanssa kuin viimeistä päivää ilman ylimääräisiä huolia. Joten pitäkää lipuistanne hyvä huoli siihen saakka kunnes ensi vuonna nähdään, Samu Haber sanoo.

Myös yhtyeen manageri Mikko Saukkonen on kommentoinut asiaa.

- Tämä on valitettavaa, mutta varmasti ymmärrettävää, ettei tämänhetkisessä ​tilanteessa ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää kiertuetta. ​Ja koska kyseessä on jäähyväiskiertue, on luonnollista että siirrot koskevat koko kiertuetta, eli myös Olympiastadionin keikkoja, Saukkonen sanoo.

Sunrise Avenuen kiertueelle on myyty ennätysmäärä lippuja, ja yhtyeen faneja odotetaan keikoille useista kymmenistä eri maista. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille keikoille. 

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Samu Haberilta koskettava päivitys Sunrise Avenuen lopettamisesta: "Olen surullinen ja väsynyt"

Lue myös: Sunrise Avenuelle toinenkin keikka Olympiastadionille - "Onhan tämä aika huikeeta"

Kilpailut

Uusimmat