Kuva: Senja Rapila

Radiohistoriaa tehneen Elastisen uusi kappale sai aikaan palautevyöryn - "Se on selvästi osunut"

25.09.2020 16:45 - Lauri Kujanpää

Suutele suulle julkaistiin tänään perjantaina.

Räppäri Elastinen, 39, julkaisi tänään perjantaina uuden kappaleen Suutele Suulle. Kappale on saanut huiman määrän palautetta ja varsinkin henkilökohtaista sellaista.

- Nyt on tullut koko aamun viestejä sellaisilta ihmisiltä, joilla on henkilökohtaisessa elämässä hankalaa, ja heille tämä on selvästi osunut. Myös faneilta on tullut huima määrä koskettavaa palautetta, Elastinen kertoi Iskelmän Iltapäivän -haastattelussa juontaja Satu Kotoselle.

- Monesti se on ehkä jopa pelottavaa tuoda omia tunteita ja ajatuksia julki biisien kautta. Tämän uusimman singlen myötä olen kuitenkin ollut hämmentävän rento ja ehkä olen oppinut olemaan stressaamasta turhista.

Elastisen aikaisempi julkaisu, Epäröimättä Hetkeekään -kappale, rikkoi muun muassa radioiden viikkokuunteluennätyksen. Kappaleella on mukana myös Jenni Vartiainen.

- Keväällä se oli tietenkin onni, että oli tuo kappale, kun ei ollut muuta. Loppukesästä päästiin vetämään muutama keikka, niin sitä myös tajusi, kuinka ikävä esiintymisiä on ollut, Elastinen kertoi ja jatkoi:

- On hirveän vaikea nähdä omaa asemaansa, ja sitä haluaa näyttää varsinkin nuorille artisteille esimerkkiä, että ikinä ei tiedä, milloin se iso hitti oikein ilmestyy. Kun vaan jaksaa painaa, niin kyllä se palkinto tulee.

Koronapandemia perui Elastiselta keikkoja, mutta häntä huolettaa itseään enemmän taustajoukot.

- Minusta tämä on henkilökohtaisesti ollut lähinnä ärsyttävää, mutta kun on tarkastellut alaa suuremmalla mittakaavalla, niin huomaa ne henkilöt, jotka ovat pulassa. Tämän takia tapahtumateollisuuden tilasta on pidetty meteliä, että se tajuttaisiin. Jos miettii, kuinka paljon joku festivaalikin työllistää ihmisiä, niin apua todellakin tarvitaan.

Kuuntele uusi kappale alta tai suoraan Spotify-palvelun kautta.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Elastisen jättihitti teki radiohistoriaa - Lauri Tähkän ennätys rikkoutui

Lue myös: Elastisen kahden lapsen syntymissä hauska yhteensattuma - "Kahdesti olen jättänyt gaalan väliin"

Kilpailut

Uusimmat