Kuva: Mikko Räsänen

Miltä näyttää Haloo Helsinki vuonna 2020? Tuore promokuva paljastaa tyylikkään lookin

07.10.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Haloo Helsinki on valmistelemassa näyttävää paluuta tauolta.

Tauolla kahden vuoden ajan ollut suosikkibändi Haloo Helsinki on julkaissut uuden promokuvan Instagramissa. Sama kuva on jaettu niin Instagram-syötteen kuin -tarinoidenkin puolella. Kuvassa yhtye poseeraa tyylikkäästi mustavalkoisessa lookissa. Yhtyeen miehet Jere Marttila, Leo Hakanen ja Jukka Soldan, ovat aiemminkin luottaneet pukuihin keikkapukeutumisessaan, ja valkoiset smokit sopivatkin soittajille kuin nenä päähän. Solisti Elli Haloon yllä on kuvassa valkoinen, yksinkertaisen kaunis mekko.

Yhtye ei selitä kuvaa millään tavalla kuvatekstissä, vaan antaa tyylikkään kuvan puhua puolestaan. Kuvan pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Haloo Helsinki jäi syksyllä 2018 tauolle, jonka se kertoi päättyvän vuonna 2021. Bändi kertoi, että samana vuonna julkaistaan heidän seuraava albuminsa. Leo Hakanen ja Jere Marttila kertoivat Voice.fi:n haastattelussa, että tauon ottaminen ei johtunut pelkästään siitä, että bändin jäsenet halusivat toteuttaa toisenlaisia musiikkiprojekteja.

- Hulluuden highway -levyn jälkeen tuli sellainen fiilis, että emme tiedä, mihin suuntaan haluamme viedä Haloota musiikillisesti, Marttila sanoi.

Hakanen ja Marttila perustivat elektronista tanssimusiikkia soittavan Stereo-duon, kun taas laulaja-lyyrikko Elli sukelsi progressiivisen rockin pariin Ellips-sooloprojektissaan.

Bändin fanit ovat ottaneet yhtyeen tuoreen promokuvan innolla vastaan. Kuvan kommentteihin on kertynyt useita kehuja ja sydänemojeita.

Lue myös: Haloo Helsinki! julkaisi videon kulissien takaa - uusi levy valmistuu päivä päivältä

Lue myös: Muistatko, miltä Haloo Helsingin jäsenet näyttivät vuonna 2008? Yhtye julkaisi videon vuosien takaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat