Kuva: Emmi Moilanen

Antti Railio kirkkokonserttikiertueelle: 'Haluan tuoda lohtua ja joulumieltä kaiken tämän keskellä'

21.10.2020 09:15 - Reija Saarinen

Kiertue alkaa Oulusta 21. marraskuuta.

Antti Railio tuo joulutunnelmaa Mielenrauhaa-kirkkokonserteillaan kautta maan. Kiertue alkaa Oulusta 21. marraskuuta ja päättyy Lahteen 20. joulukuuta. 

Mielenrauhaa-kiertueella kuullaan kappaleita Antin samannimiseltä joulualbumilta muun muassa Varpunen Jouluaamuna, Avaruus, Oi Joulu Yö ja Sylvian Joululaulu. Lisäksi ohjelmaan lukeutuu Sydämeeni joulun teen -kappale, joka on kunnianosoitus edesmenneelle sanoittajalegendalle Vexi Salmelle.

- Tämä vuosi on pitänyt sisällään paljon epävarmuutta ja ahdistusta. Koen velvollisuudekseni tehdä sen, mitä pystyn, tuodakseni ihmisille lohtua ja joulumieltä kaiken tämän keskellä, Antti sanoo.

Vallitsevista olosuhteista johtuen, kirkkojen kapasiteetit ovat rajatut. Paikalle on turvallista saapua, sillä kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja tarjolla on käsidesiä. Maskia suositellaan käytettävän liikuttaessa kirkossa. 

Konsertista voi nauttia myös kotisohvalla 18. joulukuuta alkaen viikon ajan, sillä myyntiin tulee striimi, joka on katsottavissa viikon ajan.

- Halusimme tarjota yhtäläisen mahdollisuuden jokaiselle aikaan ja paikkaan katsomatta nauttia konsertista! Striimin ansiosta perinteisten levyjen tai suoratoistopalveluiden ohella voin olla osana yleisön jouluaattoa tai joulupäivää kuvan kera, Railio iloitsee.

Antti Railio: Mielenrauhaa-joulukonserttikiertue
La 21.11. Oulu, Oulun tuomiokirkko
Pe 27.11. Joensuu, Joensuun kirkko
La 28.11. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
Ti 8.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ke 9.12. Ikaalinen, Ikaalisten kirkko
Pe 11.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ke 16.12. Kouvola, Kouvolan Keskuskirkko
To 17.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko
Pe 18.12. Tampere, Tampereen tuomiokirkko
Su 20.12. Lahti, Ristinkirkko

Lue myös: Antti Railio avautuu rakkauselämästään - oli jo luopunut toivosta, kun kohtalo iski tuttavan häissä

Kilpailut

Uusimmat