Kuva: Jaakko Manninen

Raskasta Joulua -kiertueen loppukeikat perutaan - syynä huonontunut koronatilanne

02.12.2020 15:18 - Lauri Kujanpää

Jättimäinen Hartwall Arenan konsertti on siirretty ensi vuodelle.

Jättisuositun Raskasta Joulua -kiertueen konsertit perutaan vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi. Aluksi keikat yritettiin järjestää turvallisissa olosuhteissa, mutta nyt koronatilanne on huonontunut sen verran, että se ei ole enää mahdollista.

"Viime viikolla Oulusta ja Porista käynnistyneen Raskasta Joulua -kiertueen tämän vuoden loput konsertit perutaan, poikkeuksena lauantaille 19.12. suunniteltu Hartwall Arenan konsertti, joka siirtyy ensi vuodelle. Perumiset johtuvat koronavirustilanteen huonontumisesta suuressa osassa Suomea", kiertue tiedottaa.

Hartwall Arenan lippukäytännöistä tiedotetaan erikseen perjantaina 4. joulukuuta, mutta muiden kaupunkien osalta ostetuista lipuista saa rahat takaisin palauttamalla liput 31.1.2021 mennessä Lippu.fi:hin tai Ticketmasteriin. Lippurahat palautetaan käsittelyajan puitteissa pois lukien palvelumaksun osuus. Tarkemmat ohjeet palautuksille löytyy Lippu.fi:n ja Ticketmasterin sivuilta.

- Yleisön, artistien ja konsertin työntekijöiden turvallisuus on meille tärkeintä, ei tässä ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa tämän vuoden kiertue tähän. Toivomme Hartwall Arenan keikoille liput ostaneilta vielä hieman malttia, että saamme järjesteltyä konsertin siirtoon ja lippujen käsittelyyn liittyvät asiat valmiiksi. Palaamme lisätiedoin viimeistään perjantaina, sanoo kiertuetta järjestämässä ollut Kari Penttinen.

Kiertueen solisteiksi oli buukattu Noora Louhimo, André LinmanKimmo BlomMarko HietalaIlja JalkanenJP LeppäluotoAntony ParviainenAntti RailioPasi RantanenTommi ’Tuple’ Salmela sekä Ville Tuomi.

Lue myös: Nightwishin Marko Hietalan jouluun kuuluu äidin tekemä herkku - "Sitä odotan eniten"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat