Kuva: Ville Juurikkala

Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Elastinen - Iskelmä Festivaalin ohjelmisto täydentyi huippunimillä

26.05.2021 10:00 - Reija Saarinen

Iskelmä Festivaaleja juhlitaan sekä Himoksella että Porissa.

Iskelmä Festivaaleja juhlitaan tulevana kesänä sekä Himoksella että Porissa.  Turvallisuussyistä tämän vuoden Iskelmä Festivaalit toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu huomattavasti ja ohjelmat on suunniteltu Iskelmälavan isolle kentälle sekä Himoksella että Porissa. 

Viime viikolla kerrottiin, että mukana ovat Himoksella Haloo Helsinki!, Antti TuiskuKaija Koo, Arttu Wiskari, Vesala, J. Karjalainen, Ressu Redford, Maija VilkkumaaAntti KetonenEllinoora ja Porissa Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Vesala, J. Karjalainen, Ellinoora.

Nyt ohjelmistoon on saatu lisäyksiä. Lavalle nousevat Himoksella myös Eppu Normaali, Laura Voutilainen, Vesterinen yhtyeineen, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Yö-yhtye sekä Anna Eriksson. Porissa tunnelmasta vastaavat Suvi Teräsniska, Yö-yhtye, Elastinen, Anssi Kela, Anna Eriksson, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani. 

Tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa on saatavilla runsaasti Iskelmä Festivaalin nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä. Lisätietoja turvallisuuteen, majoitukseen ja festivaalikäytäntöihin löydät täältä

Päiväkohtaiset esiintyjät näet alta:

Iskelmä Festivaali Himos:

Ke: Erika Vikman
To: Vesala, Haloo Helsinki!, Ellinoora , Eppu Normaali, Laura Voutilainen
Pe: Antti Tuisku, Kaija Koo, J. Karjalainen, Arttu Wiskari, Vesterinen Yhtyeineen
La: Lauri Tähkä , Anna Eriksson, Maija Vilkkumaa, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Ressu Redford, Antti Ketonen

Iskelmä Pori:

Pe: Vesala, Haloo Helsinki!, Anna Eriksson, Elastinen, Anssi Kela, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye La: Kaija Koo, Lauri Tähkä, Ellinoora , J. Karjalainen, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Lue myös: Iskelmä Festivaalit järjestetään tänä vuonna - ensimmäiset artistit julki

Kilpailut

Uusimmat