Kuva: AOP

Antti Tuiskulta uusi livestriimikeikka: "Itsellenikin loistava tapa aloittaa kesä"

01.06.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Antti Tuisku järjestää Bailantai Etkot -striimikeikan kesäkuun 19. päivä.

Antti Tuiskun, 37, Bailantai-stadionkeikkoja joutuu vielä hetken odottamaan, ja tähän odotusaikaan Tuisku tarjoaa vielä Bailantai Etkot -livestriimikeikan. Striimikeikka nähdään 19. kesäkuuta kello 20. Keikalla soitetaan sekä vanhempia hittejä että materiaalia uusimmilta Valittu kansa - ja Master Workout -julkaisuilta.

- Fanit ovat jaksaneet tässä haastavassa maailmantilanteessa odottaa kärsivällisesti sekä Bailantaita että keikoille pääsyä, joten haluan ilahduttaa heitä livestriimillä. Tällä striimikeikalla biiseistä on luvassa versioita, joita ei tulla näkemään ja kuulemaan muualla. Itsellenikin tämä on loistava tapa aloittaa kesä. Olen myös todella onnellinen, että olemme saaneet taas käynnistettyä Bailantai-junan, joka kulkee täyttä höyryä kohti syyskuun Olympiastadion-spektaakkeleita, Antti Tuisku kommentoi.

Striimikeikan katseluoikeudet tulevat myyntiin perjantaina 4. kesäkuuta kello 10 Ticketmasterissa.

Viime vuoden kesäkuussa Antti Tuisku esiintyi Valittu kansa -albuminsa tiimoilta livestriimikeikalla. Helsingin Olympiastadionin kahta keikkaa on jouduttu siirtämään koronarajoitusten takia jo useampaan otteeseen, ja tällä tietoa konsertit järjestetään 17. ja 18. päivä syyskuuta.

Lue myös: Antti Tuisku ei pidä itseään luonnonlahjakkuutena: ´Kompensoin valtavalla määrällä työtä´

Lue myös: Antti Tuiskun uutuuskappale meni ihon alle myös tekijällä: 'Demoa kuunnellessani itkin tunteja'

Kilpailut

Uusimmat