Kuva: Ville Paasimaa

Saara Aalto ja ex-mies Teemu Roivainen yhteiselle joulukiertueelle - "Nyt on vihdoin aika"

12.10.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Ex-pariskunnan oli tarkoitus suunnata joulukiertueelle jo viime vuonna, mutta koronarajoitukset sotkivat suunnitelmat.

Laulajat Saara Aalto, 34, ja Teemu Roivainen, 35, lähtevät yhteiselle Tuhannet tähdet -joulukiertueelle. Entinen pariskunta esiintyy 17 konserttia kattavalla kirkkokiertueella, joka alkaa marraskuun lopussa.

"Me ollaan Teemun kanssa niin onnellisia, että päästään viettämään tämä joulu teidän kanssa yhdessä upean musiikin kera. Nyt on vihdoin aika", Saara Aalto iloitsee sosiaalisessa mediassa.

Kiertuepäivät pääset katsomaan alla olevasta Instagram-päivityksestä. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Kaksikon oli määrä lähteä joulukiertueelle jo viime vuonna, mutta koronarajoitusten takia kiertue peruttiin heti ensimmäisen konsertin jälkeen. Aalto ja Roivainen ovat esiintyneet yhteisellä joulukiertueella aiemmin vuonna 2015. Viime vuoden kiertueen peruuntuminen oli suuri pettymys molemmille artisteille.

- Viime joulu ei tuntunut joululta, koska perinteinen kirkkokonserttikiertue jäi välistä. Tänä vuonna olen jo kesähelteistä saakka odottanut konserttien tunnelmaa. Joulu on itselleni vuoden tärkein juhla, ja olen äärimmäisen onnellinen, että pääsemme vihdoin Saaran kanssa tunnelmoimaan upeimpia joululauluja hienon bändin kanssa, Teemu Roivainen kertoo tiedotteessa.

Tulevalla kiertueella on luvassa sekä perinteisiä joululauluja että kaksikon duettobravuureita. Säestämässä on viiden hengen bändi. Liput myy Ticketmaster, ja lippujen hinta on 39,50 euroa.

Saara Aalto ja Teemu Roivainen ovat tunteneet toisensa lähes 20 vuoden ajan, ja heillä on takanaan teini-iässä alkanut yhdeksän vuoden parisuhde. Suhde muuttui lämpimäksi ystävyydeksi, ja ex-pari on kertonut tiiviistä väleistään monissa haastatteluissa. Saara Aalto on nykyisin yhdessä vaimonsa Meri Aallon kanssa. Pari muutti hiljattain asumaan väliaikaisesti Espanjaan.

Lue myös: Kaupunki.tv: Linnan juhlien kutsun uupuminen oli Saara Aallolle pettymys: "Minulle tehtiin asukin valmiiksi"

Lue myös: Saara Aalto tajusi olevansa työnarkomaani - ymmärsi sen vasta, kun raivostui puolisolleen syyttä

Kilpailut

Uusimmat