Kuva: Sebastian Johansson

Chisu "jäädyttää" soolouransa - "Vuosi 2022 tulee olemaan Chisun viimeinen vuosi"

23.03.2022 10:45 - Iiro Myllymäki

Chisu ei halua puhua lopettamisesta, mutta suuntaa nyt katseensa uusiin projekteihin.

Suosikkiartisti Chisu, 40, kertoo ”jäädyttävänsä” soolouransa tämän vuoden jälkeen. Nainen kertoo asiasta Instagram-päivityksessä.

”Mä olen Chisu ja tuun aina olemaan, mutta minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja. Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi. En halua puhua lopettamisesta vaan käytän mieluummin sanaa ”jäädyttäminen”, sillä lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä”, Chisu kirjoittaa.

Chisu kertoo olevansa kiitollinen tähänastisesta urastaan ja siitä, että hänen kappaleensa ovat tuoneet kuulijoille lohtua ja iloa.

Siksi haluun vielä vuoden 2022 juhlia täysillä häikäisevän yleisöni - teidän - kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa. Vuoden lopussa jäädytetään yhdessä tähänastisesti rakkaimman sekä opettavaisimman projektini”, Chisu kirjoittaa.

Chisu lupaa päivityksessään, että hän julkaisee vielä keväämmällä uutta musiikkia. Häneltä on tulossa myös klubikiertue keväällä. Chisulle on julkistettu myös festarikeikkoja kesälle.

Chisun päivityksen voit lukea alta tai tämän linkin takaa.

Chisu puhui soolouransa jäädyttämisestä jo edellisellä Vain elämää -kaudella. Marraskuussa nähdyssä jaksossa Chisu kertoi haluavansa keskittyä yhteistyöhön puolisonsa Jori Roosbergin kanssa. Chisu sanoi, että oli ajatellut lopettaa soolouransa jo vuoden 2020 syksyllä.

Chisu julkaisi viimeisimmän singlensä Mysteeri viime vuoden toukokuussa. Vuonna 2019 häneltä julkaistiin Momentum 123 -kokonaisuus, joka koostui kolmesta EP-julkaisusta. Tuolloin Chisu kertoi Voice.fi:n haastattelussa tehneensä tietoisen tyylimuutoksen ja ymmärtävänsä, jos kokeellisempi tyyli ärsyttää kuuntelijoita.

- Aina sitä toivoo, että uusi julkaisu olisi megalomaaninen menestys. Tiedän kuitenkin, että tämä levy ei välttämättä ole mikään listahittimenestys ja olen ollut siitä avoin koko ajan. Tämä on nyt sitä musiikkia, mitä haluan tehdä, Chisu sanoi.

Lue myös: Suosikkimuusikko Chisu täyttää 40 - aviomies Jori Sjöroos jakoi liudan suloisia yhteiskuvia

Lue myös: Chisu tekee töitä yhdessä miesystävänsä kanssa - "Meidän ei tarvitse studiossa paljon puhua"

Kilpailut

Uusimmat