Kuva: AOP

Erika Vikman esittää räiskyvän Kikka! -elokuvan tunnusbiisin - kuuntele uutuuskappale

09.09.2022 12:15 - Sanni Seppä

Vikmanin mukaan iskelmälaulaja Kikalla on ollut suuri vaikutus hänen musiikkiinsa.

Artisti Erika Vikman, 29, on julkaissut viime yönä uuden biisin Kateus. Vikman on julkaissut nyt Instagram-tilillään myös ilmoituksen, että kyseinen kappale on tulevan Kikka! -elokuvan tunnusbiisi. Vikmanin kappale sopiikin varmasti uuden elokuvan tunnuskappaleeksi kuin nenä päähän, sillä hän on kertonut jo edesmenneen suomalaisen iskelmälaulaja Kikan olevan yksi hänen esikuvistaan. 

"Kikalla on ollut suuri vaikutus mun musiikkiin ja uraan, arvaatte varmaan että oli äärettömän iso kunnia saada tehdä laulu kyseiseen elokuvaan", Vikman kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vikman on kirjoittanut Instagramiinsa biisin kertovan itseensä uskomisen tärkeydestä, vaikka ulkopuolinen maailma voisi sanoa päinvastaista. 

"Tää biisi kertoo siitä, kuinka tärkeää on uskoa itseensä ja luottaa omaan voimaansa kateuden, juorujen, säälin ja selkääntaputtelijoiden valtaamassa maailmassa", Vikman kirjoittaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tunnuskappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo. Videolla Vikman esiintyy näyttävästi kimaltavassa haalarissa, ja videolla nähdään myös pätkiä tulevasta elokuvasta. Voit katsoa videon alta, tai tästä linkistä.

Anna Paavilaisen ohjaama Kikka! -elokuva saa ensi-iltansa 12. lokakuuta. Elokuva kertoo artisti Kikasta (oikealta nimeltään Kirsi Hannele Sirén), joka rakasti esiintyä ja antaa iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin. Elokuvaa tähdittää näyttelijä Sara Melleri, 36, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Elena Leeve, Martti Suosalo, Jakob Öhrman ja Aku Hirviniemi.

Ota uusi biisi kuunteluun alhaalta, tai tästä linkistä.

Lue myös: Erika Vikmanin somekuvaan ilmestyi kommentti liian "pornosta" tyylistä - nyt tähti kertoo, miksi päätti vastata tähän

Lue myös: Erika Vikman havahtui ja teki suuria elämäntapamuutoksia - "Herääminen on tapahtunut"

Lue myös: Jyrki 69: "Erika Vikman on Suomen kovin rokkitähti"

Lähde: Nordisk Film

Kilpailut

Uusimmat