Kuva: AOP / Ville Honkonen

Antti Tuiskun uran viimeinen keikka nähdään Ruisrockissa - artisti perustelee päätöstä

20.10.2022 14:45 - Iiro Myllymäki

Suosikkiartisti vetäytyy keikkalavoilta Ruisrockin jälkeen.

Antti Tuiskun, 38, artistiuran viimeisistä askelmerkeistä on tullut uusia tietoja. Ruisrock tiedottaa, että Tuiskun uran viimeinen keikka nähdään juuri kyseisellä festivaalilla. Turun Ruissalossa nähtävän keikan jälkeen suosittu artisti jättää musiikkialan ainakin toistaiseksi.

- Nyt kun tiedän vetäytyväni pois keikkalavoilta ja elämässäni alkaa puhaltaa uudet tuulet, sitä alkaa automaattisesti summaamaan asioita omassa päässään. Yksi hienoimpia asioita näiden vuosien aikana on ollut lämpimät kesäillat, suuret festivaalit ja maailmaa rakastava yleisö, joka on tullut unohtamaan maailman murheet hyvän musiikin ja seuran avulla, Tuisku kuvailee tiedotteessa.

Ruisrockilla on erityinen paikka Tuiskun sydämessä.

- Ruisrock-esiintymiset ja näky lavalta käsin kohti valtavaa yleisöä on piirtynyt verkkokalvoilleni ikuisiksi ajoiksi. Siksi on äärimmäisen merkityksellistä päättää toistaiseksi aktiivinen artistiurani juuri Ruisrockin lavalle tulevana kesänä, Tuisku kertoo.

Ruisrockia vietetään ensi kesänä 7.–9. heinäkuuta.

Antti Tuisku kertoi jättäytyvänsä pois musiikkialalta Helsingin Sanomien haastattelussa syyskuussa. Hän on työstämässä viimeistä albumiaan. Hän ei kuitenkaan halua puhua absoluuttisesta lopettamisesta, sillä tulevaisuuden kuvioista ei voi varmuudella tietää. Ennen musiikkialalta vetäytymistä Tuisku tekee ensi keväänä areenakiertueen. Tuiskun tulevaisuuden suunnitelmissa on valmistua ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja muuttaa Espanjaan.

Kovana live-esiintyjänä tunnettu Tuisku viihdytti syyskuussa kansaa kahdella Bailantai-stadionkeikalla Helsingin Olympiastadionilla.

Lue myös: Anna: Antti Tuisku koki valtavia ulkonäköpaineita nuorempana: "Halusin olla isompi ja miehekkäämpi"

Lue myös: HS: Antti Tuisku jättää musiikkialan: "Olen jäämässä kokonaan pois"

Kilpailut

Uusimmat