Kuva: Julius Konttinen

JVG:n Ville Galle pettyi Emma Gaala -ehdokkuuksiin - "Odotin enemmän"

09.12.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

JVG sai kolme ehdokkuutta, eikä tämä ole Ville Gallen mielestä tarpeeksi.

JVG:n koko haastattelun voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Torstaina julkistettiin ensi vuoden Emma Gaalan ehdokkaat. Kestosuosikki JVG sai yhteensä kolme ehdokkuutta. He ovat ehdolla vuoden yhtyeen ja vuoden popin kategorioissa sekä yleisöäänestyksessä.

Voice.fi haastatteli Jare Brandia ja Ville Gallea Emma-ehdokkuuksien julkistamistilaisuudessa. Ville Galle myöntää suoraan, ettei ole tyytyväinen saatujen ehdokkuuksien määrään.

- On ollut mahtava vuosi. Kyllä sitä olisi muutaman ehdokkuuden vielä voinut ottaa, mutta tällä kertaa näin. Tyydymme siihen ja teemme nöyränä töitä tulevaisuudessa enemmän, Ville Galle sanoo.

Mies kertoo olevansa pettynyt kolmeen ehdokkuuteen.

- Odotin enemmän, sanotaan näin.

Räppäreistä eniten ehdokkuuksia keräsi Gettomasa, joka sai viisi ehdokkuutta. JVG:tä enemmän ehdokkuuksia saivat rap-artisteista myös Etta ja Sexmane neljällä ehdokkuudellaan.

Emma-pystejä duo on pokannut jo aiemmin urallaan huikeat 13 kappaletta. Vuoden 2020 gaalassa JVG sai peräti neljä palkintoa. Ville Gallen mielestä menneillä saavutuksilla ei kuitenkaan ole väliä tässä kohtaa.

- Ei se merkitse mitään. Olemme tehneet tänä vuonna sikana duunia. Olen pettynyt, että saimme kolme ehdokkuutta.

JVG julkaisi lokakuussa uuden Mun tapa pelata -albumin, jonka sinkkubiisi Amatimies on noussut suureksi hitiksi. Kyseessä oli Suomen Spotifyn toiseksi kuunnelluin kappale tänä vuonna. JVG:n vuoteen on mahtunut myös oman dokumenttielokuvan Vuodet ollu tuulisii julkaisu. Ville Galle nimeää nimenomaan elokuvan vuoden huippukohdaksi.

- Elokuva oli iso kohokohta. Avasimme vähän uutta puolta bändistämme. Se on mielestämme rohkea dokumentti, Ville Galle sanoo.

Myös ensi vuonna tapahtuu isoja asioita, sillä JVG valloittaa Helsingin Olympiastadionin elokuussa. JVG avaa hieman, mitä keikalta voi odottaa.

- Siitä tulee mahtava parin tunnin hittikimara. Siellä on paljon vierailijoita ja leipää ja sirkushuveja kansalle, Ville Galle sanoo.

- Hyvät bailut koko perheelle, Brand jatkaa. 

Emma Gaala käydään perjantaina 3. helmikuuta. Lähetyksen voi katsoa Neloselta ja Ruudusta.

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: JVG saavuttaa merkittävän etapin ja valloittaa Olympiastadionin: "Nähää Stadikalla!"

Lue myös: JVG muistelee uransa kohokohtia - "Sitä oli aika ihmeissään"

Kilpailut

Uusimmat