Kuva: Julius Konttinen

Uransa jäädyttänyt Chisu teki uuden aluevaltauksen - "Jännitti ihan helvetisti"

06.02.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Chisu jatkaa itsensä haastamista musiikillisesti.

Chisu, eli Christel Roosberg, 41, jäädytti soolouransa viime joulukuussa. Artisti esiintyi marras- ja joulukuussa Tavastialla yhdeksän keikan sarjassa, jolla hän paketoi menestyksekkään soolouransa. Viimeinen esiintyminen nähtiin 6. joulukuuta. Chisu on halunnut puhua nimenomaan uransa jäädyttämisestä eikä lopettamisesta, jotta takaportti jonkinlaiselle paluulle on myös auki.

Chisu kertoi Voice.fi:lle Emma Gaalan punaisella matolla kuulumisistaan uransa jäädytyksen jälkeen. Mukana haastattelussa oli myös naisen aviomies ja työkumppani Jori Roosberg. Koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

- On ollut tosi inspiroivaa. Olemme henganneet paljon Jorin ja lasten kanssa. Olen siivonnut keittiön kaappeja, Chisu kertoo.

Nainen on tehnyt hiljattain myös uuden aluevaltauksen musiikillisella urallaan. Hän on hankkinut dj-laitteet ja harjoitellut niiden käyttöä innokkaasti. Chisu on ehtinyt jo soittaa yhden julkisen dj-keikankin Helsingissä sijaitsevan Ääniwalli-klubin halloween-bileissä lokakuun lopussa. Chisun dj-nimenä on Berg (11 Ones). 11 Ones viittaa hänen ja Jori-puolison yhteiseen musiikkiyritykseen.

- Jännitti ihan helvetisti, Chisu sanoo viitaten ensimmäiseen dj-keikkaansa.

Settiin oli valikoitunut muun muassa popin ja eurodancen klassikoita.

- Kaikkein nuorimmat eivät ehkä tienneet, mitä ne biisit olivat. Mummo pääsi soittamaan, Chisu sanoo nauraen.

Chisu toivoo pääsevänsä heittämään lisääkin dj-keikkaa tulevaisuudessa. Hänellä ja Jorilla on meneillään musiikillisia projekteja, joista he eivät vielä hiisku julkisuuteen.

- Meillä on kaikkea, tietenkin kun luovia ihmisiä ollaan, Chisu sanoo.

Pariskunta viittaa tässä kohtaa Chisun kantamaan laukkuun. Mustassa laukussa lukee ”Roos + Berg 2023”. Se on vihje siitä, että jotain yhteistä projektia pariskunnalla on tänä vuonna meneillään. Pari on aiemmin julkaissut kyseisellä nimellä yhteisen Vain elämää -joulukappaleen ja Muumilaakso-sarjan soundtrack-kappaleen.  

Pariskunta mainosti yhteisiä musiikkiprojektejaan gaalapukeutumisellaan. (kuva: Julius Konttinen)

Kaikki Emma Gaala -haastattelut pääsee kuuntelemaan Podplaysta tästä linkistä.

Lue myös: Chisu tekee valtavan muutoksen urallaan, avaa nyt syitä - "Tuntui välttämättömältä"

Lue myös: Vesala saapui Emma Gaalaan dramaattisessa lookissa - "On epäselvää, ovatko nämä housut vai ei"

Kilpailut

Uusimmat