Kuva: Viivi Huuska

Jenni Vartiainen 40 vuotta, jakoi synttäripäivityksen - "Elämä on ihmeellistä"

20.03.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Laulajatähti kiittää päivityksessään ihmisiä muistamisesta.

Artisti Jenni Vartiainen täyttää tänään 20. maaliskuuta 40 vuotta. Alkujaan Gimmel-yhtyeestä julkisuuteen ponnahtanut ja sittemmin menestyksekästä soolouraa luonut Vartiainen on jakanut syntymäpäivänsä kunniaksi päivityksen Instagramiin. Laulaja on ottanut selfien, jonka yhteydessä hän kiittää ihmisiä onnitteluviesteistä.

”Elämä on ihmeellistä ja 40 tuntuu nyt erityisen hyvältä. Oli liikuttavaa herätä teidän viestitulvaan. Kiitos kaikille muistamisesta”, Vartiainen kirjoittaa.

Samalla Vartiainen rikkoi somehiljaisuutensa, sillä hänen edellinen Instagram-kuvansa on viime joululta.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Naisen synttäripäivitykseen on nopeasti tulvinut onnittelevia kommentteja. Kommentteja on tullut muun muassa Antti Tuiskulta, Vesalalta, Juha Tapiolta, Mikko Leppilammelta, Krista Siegfridsiltä ja Kiira Korvelta.

Jenni Vartiainen tuli suomalaisille tunnetuksi vuonna 2002 osallistuessaan Popstars-ohjelmaan. Sitä kautta muodostettiin Gimmel-yhtye, joka ampaisi heti jättisuosioon. Yhtyeen taival kesti lopulta vain noin kaksi vuotta, ja hetken tauon jälkeen Vartiainen suuntasi soolouralle. Hänen Ihmisten edessä -debyyttialbuminsa julkaistiin vuonna 2007. Hänen toinen albuminsa Seili ilmestyi vuonna 2010 ja nousi valtavaksi menestykseksi. Levy on myynyt yli 220 000 kappaletta, ja vuonna 2018 se nousi Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi myydyimmäksi albumiksi.

Jenni Vartiainen muodosti Gimmel-yhtyeen yhdessä Ushma Karnanin ja Susanna Bergin kanssa. (kuva: AOP / Kimmo Brandt)

Jenni Vartiainen esiintymässä vuonna 2011 Seili-albumin julkaisun jälkeen. (kuva: AOP)

Yhteensä Vartiainen on julkaissut neljä studioalbumia. Hän on ollut myös kaksi kertaa mukana Vain elämää -ohjelmassa. Nainen on pokannut urallaan lukuisia Emma-palkintoja. Tätä nykyä Vartiainen asuu Yhdysvalloissa New Yorkissa ja on kahden lapsen äiti.  

Jenni Vartiainen Emma Gaalassa vuonna 2017 (kuva: AOP / Pasi Murto)

Jenni Vartiainen esiintyi Mestarit-kokoonpanolla syksyllä 2022 yhdessä Ellinooran, Kaija Koon ja Vesalan kanssa. (kuva: AOP / Jami Ivanoff)

Lue myös: Nimmareita uimahallin suihkussa ja valtavia fanilaumoja - Gimmel teki Ushma Olavasta poptähden, mutta taru loppui surullisesti

Lue myös: IL: Jenni Vartiainen kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan: "Olen palannut studioon"

Kilpailut

Uusimmat