Kuva: AOP / Tomi Natri

Kaksi naispopparia tekee näyttävän paluun Vain elämää -ohjelmaan - uudella kaudella merkittävä muutos

10.04.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Muutama Vain elämää -artisti paljastui etuajassa.

Uutisoimme aiemmin, että Jouni Hynysen on paljastettu olevan mukana Vain elämää -ohjelman seuraavalla kaudella. Asia kävi ilmi Nelosen ensi syksyn ohjelmistoa esitelleessä webinaarissa. Webinaaritallenne oli nähtävissä Sanoma Media Finlandin Vimeo-tilillä, mutta mediauutisoinnin jälkeen tallenne on poistettu.

Hynysen lisäksi videolla mainittiin kaksi muutakin nimeä. Nelonen Median kotimaisen viihteen päällikkö Mirko Baas kertoi webinaarissa, että Anna Puu ja Ellinoora tekevät paluun ohjelmaan. Samalla Baas perusteli, miksi sarjassa kierrätetään samoja artisteja useammalla kaudella. Hänen mukaansa tämä on perusteltua, sillä esimerkiksi Ellinoora ja Anna Puu ovat ehtineet aiempien kausiensa jälkeen julkaista paljon uutta musiikkia ja myös heidän henkilökohtaisessa elämässään on tapahtunut muutoksia.

Ellinoora palaa Vain elämää -ohjelmaan. (kuva: Julius Konttinen)

Ellinoora nähtiin Vain elämää -ohjelmassa aiemmin vuonna 2018. Anna Puu puolestaan on osallistunut ohjelmaan vuonna 2016.

Seuraava Vain elämää -kausi on erilainen kuin aiemmat, sillä kyseessä on niin sanottu hybridikausi. Mukana artistikatraassa on ensimmäistä kertaa sekaisin sekä ohjelmaan palaavia että ensikertalaisia. Jouni Hynynen on yksi uusista artisteista formaatissa.

Neloselta on vahvistettu Ilta-Sanomille, että webinaarivideo on poistettu netistä. Ohjelmatiedot vuotivat julkisuuteen etuajassa sitä kautta. Webinaarissa Nelosen ohjelmistoa on esitelty kaupallisille yhteistyökumppaneille. Kanava julkistaa syksyn ohjelmiston virallisesti toukokuun lopussa.

Jouni Hynysen webinaaripaljastuksesta uutisoi ensimmäisenä Rumba.

Lue myös: Jättiyllätys! Jouni Hynynen nähdään seuraavalla Vain elämää -kaudella, vaikka haukkui ohjelman aiemmin pystyyn

Lue myös: Erika Vikman kommentoi nyt kohauttanutta Jyrki 69 -videotaan - "Se oli suoranaista v*ttuilua"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat