Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Käärijän euroviisushow'sta vihdoin paljastuksia - mielipiteitä jakanut elementti jää esitykseen

13.04.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa tanssijat nähdään myös Liverpoolin Euroviisuissa.

Käärijän, 29, euroviisuesityksestä on tehty paljastuksia Uuden musiikin kilpailun Instagram-tilillä. Päivityksessä kerrotaan, että Cha Cha Cha -kappaleen show muuttuu UMK:ssa nähtyyn verrattuna, mutta moni asia myös pysyy samana.

Julkaisussa luetellaan, mitkä elementit pysyvät muuttumattomina. Nämä ovat eurolavat, tanssijat, kaulapannat, tekohampaat, possujuna ja Käärijän esiintymisasu. Päivityksessä luvataan, että esityksessä on myös muutoksia.

”Liverpoolin esitystä katselee UMK:n 2 miljoonan sijaan noin 200 miljoonaa silmäparia, joten biisin sanoman täytyy avautua ensinäkemältä joka ikiselle ympäri Eurooppaa”, päivityksessä lukee.

Julkaisun voi katsoa alta tai tämän linkin takaa.

Erityisesti UMK-lavastuksessa käytetyt eurolavat ovat jakaneet ihmisten mielipiteitä. Julkaisun Instagram-kommenteissa vielä vedotaan siihen, voisiko eurolavat korvata jollain toisenlaisella lavastuksella.

”Eikö niitä eurolavoja nyt voisi korvata jollain? Tai ainakin maalatkaa ne. Kukaan ei niitä tajua Suomen ulkopuolella, plus ne on todella cheap!” eräs kirjoittaa.

”Voitteko vielä skipata eurolavat?” kysyy toinen.

”Ei helvetti Yle. Eurolavat. Oikeesti lopettakaa”, on myös kommentoitu.

Käärijä kertoi UMK-voittonsa jälkeen Voice.fi:n haastattelussa, miten oli suunnitellut esityksensä. Hän myös perusteli eurolavojen valintaa.

- Eurolavoilla haettiin suomalaista, raffia ja tietyllä tavalla kämäistä meininkiä. Se sopii Käärijälle tosi hyvin. Siloteltu tyylikkyys ei ole yhtään minun juttuni, Käärijä sanoi.

"Possujuna" on yksi huomiota herättävimmistä kohdista Käärijän esityksessä. (kuva: AOP / Kimmo Brandt)

Hän oli itse tehnyt esitykseen koreografiaa ja ideoinut muun muassa neljän tanssijan muodostaman ”possujunan”, jonka nyt on vahvistettu olevan mukana myös Euroviisujen esityksessä. Koko haastattelun pääsee kuuntelemaan alta tai Podplaysta.

Käärijä kilpailee Euroviisuissa ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta. Finaali käydään 13. toukokuuta. Euroviisut järjestetään Isossa-Britanniassa Liverpoolissa.

Lue myös: Käärijältä suuri kotiinpaluukeikka Euroviisujen jälkeen - valloittaa Helsingin jäähallin

Lue myös: BBC:n musiikkitoimittaja arvioi kaikki euroviisubiisit - näin kävi Käärijälle

Kilpailut

Uusimmat