Kuva: AOP / Matti Matikainen

Pate Mustajärven Popeda-jäähyväiskommentti aiheutti ihmetystä - jyrähtää nyt asioiden todellisesta laidasta

20.04.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Popedan nokkamies selventää, että on kuin onkin lopettamassa yhtyeen solistina.

Popedan pitkäaikainen solisti Pate Mustajärvi, 66, oikoo huhuja siitä, että hän ei välttämättä olisikaan lopettamassa Popedan laulajana. Mies ilmoitti viime marraskuussa, että hänen osaltaan Popeda-taival tulee päätökseen ensi syyskuun jälkeen.

Mustajärvi astui tiistaina median eteen uuden Suomi soi -ohjelman lehdistötilaisuudessa ja huomasi myöhemmin, että otsikoihin oli otettu hänen Popeda-hyvästinsä.

”Luulin eilen osallistuneeni Suomi soi -ohjelman lehdistötilaisuuteen, mutta tänään sieltä nousikin otsikoihin Popeda. Siinä missä lehdet nyt innokkaasti spekuleeraavat Popedan jatkolla klikkien toivossa, niin mää voin kertoa teille ihan ykskantaan ja itseäni toistaen, että meikäläisen osalta Popeda-kappale elämäni kirjassa päättyy Ratinaan 2.9.”, Mustajärvi kirjoittaa.

Iltalehti nosti Mustajärven haastattelun yhteydessä esiin, että manserokkari heitti mystisen kommentin Popedan tulevaisuuteen liittyen. Mustajärveltä kysyttiin, miten hän valmistautuu tulevaan jäähyväiskeikkaan Ratinan stadionilla Tampereella.

- En tiedä mistään jäähyväisistä, mutta valmistauduin tähän päivään (ohjelman lehdistötilaisuuteen). Popedasta ja omasta tulevaisuudestani avaudun sitten 2.9. Ratinan-show’n jälkeen, Mustajärvi vastasi.

Nyt Mustajärvi oikoo vastauksestaan vedettyjä johtopäätöksiä.

”Toimittajat kysyivät eilen jäähyväisistä, mutta oman urani kohdalla ei olla jäähyväisiä heittämässä. Tulevaisuuden suunnitelmistani kuulette kyllä heti kun aika on. Sitä ennen vedetään Popedan kanssa kesän aikana 32 festarikeikkaa, kannattaa tulla mestoille”, Mustajärvi kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Koko päivityksen voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, näet julkaisun tästä linkistä.

Lue myös: IS: Pate Mustajärvi lopettaa Popedassa - yhtyeen ura huipentuu Ratinan stadionille

Lue myös: Pate Mustajärven uutuuskappaleessa viitataan Popedan päättymiseen - "Suuri elämänmuutos"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat