Kuva: Warner Music Finland / Troy Silva

Ilta julkaisee toisen albuminsa perjantaina - "Mulla kesti kolme vuotta saada tämä albumikokonaisuus valmiiksi"

31.08.2023 17:15 - Sanni Seppä

Mä oon vaan ihminen -albumi sisältää yhteensä 13 kappaletta.

Artisti Ilta julkaisee perjantaina 1. syyskuuta jo ennakkoon kultaa striimanneen toisen albuminsa. Mä oon vaan ihminen -nimeä kantavalta albumilta löytyy monta jo julkaistua hittibiisiä, kuten esimerkiksi Kelle mä soitan, Ei kukaan muu ja Jumala tai naapuri. Yhteensä albumikokonaisuus sisältää 13 biisiä, joten joukkoon lukeutuu myös paljon ennen kuulemattomia kappaleita.

Warner Music Finlandin tiedotteessa kerrotaan, että albumin teksteissä käsitellään ihmiselämän suuria kysymyksiä sekä arjen pieniä havaintoja. Artistin debyyttialbumi Näitä hetkiä varten ilmestyi vuonna 2020 ja hän on työstänyt toista albumiaan nyt kolmen vuodena ajan.

"Välillä tuntuu että elämme hullussa maailmassa, missä kaiken pitäisi tapahtua yli-inhimillisessä tahdissa. Mulla kesti kolme vuotta saada tämä albumikokonaisuus valmiiksi. Näiden vuosien aikana jouduin monien kysymysten eteen. Osa kysymyksistä ratkesi, osaan odotan vastauksia ehkä koko loppuelämäni. Näihin kolmeen vuoteen on mahtunut lauluja särkyneestä sydämestä ja yksinäisyydestä sekä myös armosta, elämänilosta ja ihmisenä kasvamisesta. Levyn avaavassa Armo-biisissä lauletaan että mä oon vaan ihminen, joka on mielestäni kiteyttää sekä albumin tematiikan että itseni artistina", Ilta kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Hevi reissu -elokuva saa jatkoa - elokuvaa kuvattiin rankkasateiden runnomalla jättifestivaalilla

Lue myös: Joel Hokka kertoo, kuinka hänen vanhempansa reagoivat Blind Channelin menestykseen

Lue myös: Kesän striimatuimmat kappaleet julkaistiin - Suomessa ykköseksi nousi tunnettu räppäri

Kilpailut

Uusimmat