Kuva: Mikko Räsänen

Popedan rumpali Lacu Lahtinen etsii töitä - julkaisi huumorilla varustetun ilmoituksen

12.09.2023 12:15 - Lauri Kujanpää

Lahtinen on soittanut Popedan lisäksi muun muassa Hanoi Rocksissa.

2. syyskuuta jäi suomalaisen rock-historian kirjoihin, sillä Pate Mustajärvi lauloi viimeisen keikkansa Popedan solistina.

Popedan tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa, mutta Mustajärvi kertoi Voice.fi:lle viime perjantaina, että yhtyee tulee todennäköisesti jatkamaan ilman häntä.

- [CostelloHautamäki lähtee tien päälle ja julkaisee musiikkia nimellä Popeda. Se kuka siellä laulaa, ei ole minun asiani. Bändi jatkaa olemistaan kuitenkin.

Popedan rumpali Kari "Lacu" Lahtinen on julkaissut nyt työnhakuilmoituksen Facebook-sivullaan. Huumorilla varustetussa viestissä Lahtinen kertoo hakevansa uutta yhtyettä tositarkoituksella.

"Tarjolla vähän vanhempi, laiskahko, keskivartalolihava rok-rumpali, viinaanmenevä ,mutta vain juopumistarkoituksella ja töiden jälkeen. Pääasiassa lyön aivan liian lujaa, tästä voidaan sitten keskustella kahvikupposen äärellä jos siitä päästään yhteisymmärrykseen… Isompiakin keikkoja saattanut päätökseen ihan kunnialla.Pienempiäkin muutaman. CV on ihan Ok, mutta en ala tässä nyt namedroppailemaan muutakuin Rangaistus-orkesterin kosketinsoittaja olen", Lahtinen muun muassa kirjoittaa.

Lahtinen on ennen Popedaa soittanut muun muassa Hanoi Rocksin rumpalina.

"Käsittääkseni mulukun vikaa ei ehkä ole koska edellisessä orkesterissa soitin hieman yli 15 vuotta, sitä edellisessä 6."

Näet Lahtisen koko ilmoituksen alta tai tästä. 

Lue myös: Pate Mustajärvi kommentoi spekulaatioita hänen ja Popedan jäsenten väleistä - "Paskapuhetta"

Lue myös: Pate Mustajärvi julkaisee kirjan - perustuu rokkarin päiväkirjamerkintöihin

Kilpailut

Uusimmat