Kuva: Warner Music Finland / Aki-Pekka Sinikoski

PMMP tekeekin jo ennen paluukeikkaansa useita festarikeikkoja

27.09.2023 16:15 - Minttu Tikkanen

Uutinen on herättänyt sekä innostusta että soraääniä.

Pari viikkoa sitten moni fani kiljahti riemusta, kun vuosikymmenen jälkeen PMMP ilmoitti paluukeikastaan.

Nyt yhtye tiedottaa jo ennen varsinaista paluukeikkaansa esiintyvänsä kolmen festarikeikan verran. Yhtye kertoo asiasta Instagram-tilillään. PMMP soittaa ensi kesänä keikat sekä Ruisrockissa, Provinssissa että Ilosaari Rockissa.

"Meillä on mahtavia muistoja kesäisistä festaritunnelmista Provinssista, Ruissista ja Ilosaaresta vuosien varrelta. Kolmatta Stadikkaa ei tule, mutta tehdään festareille omanlainen tiiviimpi setti, jossa mukana kaikki meidän isoimmat kipaleet! Moni jäi ilman lippuja stadikalle, joten toivottavasti näin loputkin halukkaat ehtii nähdä meidät. Kiva vielä vetää kerran pemujengillä myös festariyleisölle!" julkaisussa kirjoitetaan.

Jos upotus ei näy, pääset katsomaan julkaisun täältä.

Paluukeikalle lipun ostaneissa uutinen on herättänyt reaktioita puolesta ja vastaan. Osa on innoissaan lisäkeikoista, toiset taas kokevat olonsa petetyksi ostettuuan lipun alkuperäiselle paluukeikalle, joka ei nyt ikään kuin olekaan enää yhtyeen paluu.

"Kivat heille, jotka ostivat liput ”paluu” keikalle…aikas törkee teko …" kommentoi yksi Instagram-käyttäjistä.

"Miksi näitä ei voitu kertoa etukäteen? Jengi turhaan ostanu liput stadionin paluukeikoille kun kuitenkin esiinnytte sitä ennen kaikkialla muualla? Pettynyt ja huijattu olo", toinen jatkaa.

Lue myös: PMMP tekee paluun!

Lue myös: PMMP:llä valtava kysyntä - yhtye saa lisäkonsertin Olympiastadionille

Kilpailut

Uusimmat