Kuva: Pete Hossa Photography

Klamydian julkisti bändin päivitetyn kokoonpanon

12.03.2024 13:15 - Rebekka Silvennoinen

Klamydia aloittaa kevään kiertueen kahdella keikalla Ruotsissa.

Suomalaisen punkrockin legenda Klamydia on kiinnittänyt kokoonpanoonsa virallisesti Silttu Sillanpään. Sillanpäästä tulee bändin toinen kitaristi Jakke Helinin kanssa. 

Sillanpää on toiminut Klamydian kitaristina keikkakokoonpanossa jo parin vuoden ajan, mutta nyt hänet on virallistettu jäseneksi ja vakituiseksi osaksi Klamydiaa.

– Uskomattoman lahjakas soittaja ja istuu myös täydellisesti ihmisenä bändiin.
Silttu on tuonut meidän bändiin paljon uutta ja kemiat toimii kaikin tavoin, Vesku Jokinen kertoo tiedotteessa. 

Jakke Helin on ollut keikkailusta sairaslomalla. Tiedotteessa kuitenkin kerrotaan Helinin olevan vahvasti tekemässä uusia biisejä.

– Uusi albumi julkaistaan tämän vuoden puolella ja materiaalia on kirjoiteltu jo pidemmän aikaa. On taas mahtavaa tehdä aivan uutta musaa, edeltävä pitkäsoitto näki päivänvalon kolme vuotta sitten. Tässä keväällä mennään studioon jo tekemään ensimmäisiä äänityksiä, jatkaa Vesku tiedotteessa. 

Klamydia aloittaa kevään kiertueensa loppuunmyydyillä Ruotsin keikoilla. Tulevana viikonloppuna yhtye esiintyy Tukholmassa ja Göteborgissa yhdessä ruotsalaisen punk-yhtye Perkeleen kanssa. Perkele tekee vastavierailun Suomeen huhtikuussa, kun bändit astuvat yhdessä lavalle Tampereen Tavara-asemalla ja Helsingin Ääniwallissa. 

Lue myös: Klamydia valittiin vuoden artistiksi toista vuotta putkeen - "Tämähän on helvetin kova juttu"

Lue myös: Klamydian jäsenet ovat suuria Aku Ankka -faneja - nyt yhtyeen piirsi legendaarinen Ankka-taiteilija

Kilpailut

Uusimmat