Kuva: YouTube

Minkä kappaleen haluat kuulla Radio City South Park -festivaalilla? Cityläiset kertovat

21.05.2015 06:21 - Reija Saarinen

Mikä kappale sykähdyttää ja saa tunteet pintaan tulevilla Radio City South Park -festivaaleilla? Radio Cityn porukka paljasti kappaleet, joita he eniten odottavat.

Radio Cityn Iltäpäivän Juha Valvio uskoo, että itku tulee siinä vaiheessa, kun Extremen More than Words -kappale kajahtaa kajareista.

Viikonloppujen Henri Laukka sen sijaan innostuu suomalaisesta tuotannosta. Herra ilmoitti repivänsä pelihousunsa, jos Starotavius soittaa vanhemmasta tuotannostaan Hunting High and Low -kappaleen. Loppufestarit mies vetääkin sitten ilman housuja.

Radio Cityn toimittaja Reija Saarinen odottaa eniten lavalle suomalaista Amorphista. Bändin tuotannossa kun on monta muistoja herättävää kappaletta, joista suurimman innon saa aikaan House of Sleep.

Tampereen paikallistoimituksessa häärivä Janne "Leipis" Leipijärvi luottaa brittiläiseen rockiin. Miehen mukaan illan odotetuin kappale on ehdottomasti Def Leppardin Hysteria.

Cityn aamun Ville Kinaret luottaa kotimaiseen voimaan. Hänen mukaansa viime kerralla festarikansan aivot räjäytti Lost Society. Tänä vuonna sen tekee helsinkiläinen Ranger, joka on miehen mukaan pirun kova liveakti.

Cityn aamun Mikko Honkanen sen sijaan odottaa suu vaahdossa Def Leppardin Rocket-kappaletta. Syykin on selkeä, mies on nimittäin aina diggaillut alun"guitar..Drums!" -huudosta. Kappaleen musavideo on myös ensimmäisiä, jotka mies muistaa nähneensä.

Cityn keskipäivien Jere "Jete" Ollinen odottaa lavalle niin ikään Def Leppardia. Kappaleista yksi on kuitenkin ylitse muiden. Miehen mukaan yhtyeen Hysteria-biisi on niin upea, että aina kun sen kuulee, tuntuu, että maailmalta repee katto. 

Toimituspäällikkö Mikkö Räsänen odottaa eniten eteläpohjalaisten herrojen nousua lavalle. Syykin on selvä: 80-luvun hard rock on miehelle ikuinen soft spot. Juuri sen vuoksi seinäjoelta ponnistavan Free Spiritin musiikki on iskenyt alusta saakka. Vaikka Räsänen on yhtyettä kuunnellut jo vuosia, on liveveto edelleen näkemättä. Sen vuoksi kovimmat odotukset ovat kovalla kertsillä varustettu Hysteria sekä folk-vaikutteinen Heroes Don´t Cry.

Radio Cityn musapäällikkö Sami Virtanen odottaa lavalle eniten Extremeä. Kyseisen yhtyeen vuonna 1992 ilmestynyt levy III Sides to Every Story Virtasen omien sanojen mukaan bändin tärkein. Oli kyseinen lätty myös ensimmäinen jonka mies omilla rahoillaan osti. Rest in Peace onkin kappale, jota Virtanen eniten odottaa, biisin kitarasoolo kun on suunnattoman kova.


Kilpailut

Uusimmat