Kuva: AOP

Joonas Nordman paljastaa, miksi poistui sosiaalisesta mediasta - syy löytyy ihmissuhteista

21.03.2020 21:15 - Henna Koste

Näyttelijä Joonas Nordman ei viihtynyt Facebookissa.

Viihteen monitoimimies Joonas Nordman, 33, on muun muassa koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Joonas Nordman Show alkaa MTV3-kanavalla 28. maaliskuuta. Vaikka mies viihtyy televisiossa, sama ei päde sosiaaliseen mediaan. Nordman kertoi Iskelmällä Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa, miksi näin on.

- Olin vuonna 2011 Facebookissa. Ahdistuin siitä. En ollut tarpeeksi rohkea kirjoittamaan ihan mitä vaan. Olen sillä tavalla takakireä ihminen, että haluan antaa itsestäni hyvän vaikutelman. Päivitysten kirjoittamisesta ei tullut mitään, kun muokkailin niitä ja lopulta poistin sen jälkeen, kun olin julkaissut. Musta tuli vain sellainen stalkkeri siellä, en tehnyt siellä mitään. Ihmissuhteet muuttuvat jopa täydemmiksi ja aidommiksi, kun jättää somen pois, hän huomauttaa Satu Kotosen haastattelussa.

- Huomaan itse ainakin, että ne ihmiset, joiden kanssa olen viikottain tai päivittäin yhteydessä jollain muulla viestintävälineellä kuin sosiaalisella medialla tai ne, joita näen säännöllisesti - en tarvi heidän kanssaan sosiaalista mediaa mihinkään. Meillä on se media siinä, ihan face to face, mies naurahtaa.

Nordman huomauttaa, että sosiaalinen media on tehnyt monella tapaa elämästä helppoa, mutta omalla kohdallaan hän ei ole huomannut sillä juurikaan vaikutusta esimerkiksi työhönsä. Hän myöntää, että päivittäisiin puheenaiheisiin ja trendeihin hän pääsee kiinni vähän myöhässä.

- Minulle täytyy selittää asioita vähän kuin vaarille. Minusta on kuitenkin äärimmäisen vapauttavaa, että en tiedä, mitä p*skamyrskyjä siellä on tai mistä siellä myrskytään. On ihanaa olla niiden ulkopuolella, Nordman toteaa.

Lue myös: Sosiaalisen median negatiiviset vaikutukset mielenterveyteen listattiin - lue 5 kohtaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat