Kuva: AOP

Anu Sinisalo tapasi vanhan opettajansa ja kommentti jäi mieleen: 'Hän ei sanonut sitä pahalla'

26.09.2020 13:15 - Henna Koste

Anu Sinisalon uravalinta ei ollut ilmeinen. Myös kohtaaminen vanhan opettajan kanssa muistutti siitä.

Palkittu näyttelijä Anu Sinisalo, 54, on luonut upeaa uraa. Tällä hetkellä hänet nähdään Metsäjätti-elokuvassa merkittävässä osassa. Elokuvassa Sinisalo hyppäsi yritysjohtaja Katariinan rooliin, jolta kysytään luonteen lujuutta haastavissa taloustilanteissa. Kova ja näkyvä luonne ovatkin Sinisalolle kaukaisia sanoja kuvaillessaan, millainen hän on ollut lapsena. 

- Sama pieni tyttö asuu minussa edelleen ja se on jättänyt tietyllä tavalla jälkensä. Se on kyllä hyvin ujo ja syrjään vetäytyvä ja itsekseen oleva. Ei todellakaan se suosituin, ei millään lailla, Sinisalo sanoo Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa Satu Kotosen haastattelussa. 

Sinisalo kertoo, että todellisuus poikkeaa luultavasti huomattavasti siitä, millainen kuva suurella yleisöllä hänestä on. Näyttelijä kertoo, että lapsena kouluun meno oli ahdistavaa ja pelottavaa. Hän pystyy yhä edelleen palaamaan niihin hetkiin ajatuksissaan. 

Työssään Sinisalo on kuitenkin ollut ihmisten edessä ja esillä. Matka pelokkaasta tytöstä koko kansan rakastamaksi näyttelijäksi on ollut pitkä. Siitä Sinisalo sai jokunen vuosi sitten konkreettisen muistutuksen, kun hän tapasi entisen opettajansa. 

- Tapasin ihan sattumalta vanhan opettajani ja hän sanoi, että kyllä hän on katsonut, miten sulle on käynyt ja missä sä nyt olet. Hän ei sanonut sitä pahantahtoisesti. Hän sanoi miettineensä, että miten tulen oikein pärjäämään, Sinisalo muistelee. 

Kuuntele Sadun sunnuntaivieras -ohjelman jaksoja täältä

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Muistatko? 10 yllättävää suomalaistähteä, jotka ovat näytelleet Salatut elämät -sarjassa

Kilpailut

Uusimmat