Kuva: AOP

Hjallis Harkimo ei kehdannut poistua kotoaan lööppien takia: Naissuhteissa julkisuus on ollut ongelma

25.04.2021 21:15 - Henna Koste

Liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo on nähnyt julkisuuden hyvät ja huonot puolet.

Neljä vuosikymmentä julkisuudessa elänyt Hjallis Harkimo on tuttu kasvo lähes kaikille suomalaisille. Mies kertoo Iskelmän Satu Kotosen Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa julkisuuden hyvistä ja huonoista puolista. Ihmisten katseet eivät enää miestä häiritse. 

- Vuonna -81-82 purjehdin ensimmäisen kerran maailman ympäri, silloin tulin julkisuuteen. Olen ollut koko elämäni julkisuudessa. En edes huomaa tai ajattele, jos joku katsoo tai jotain. Ei sitä tule mietittyä. Sitä elää sitä normaalia elämää, Harkimo sanoo. 

Hän myöntää, että julkisuudesta on ollut paljon hyötyä työrintamalla, mutta toteaa, että naissuhteissa julkisuus on näyttänyt varjopuolensa. 

- Tietysti naissuhteissa se on on ollut ongelma, kun niitä on riepoteltu tuolla lehdissä. Tietysti on tehnyt pahaa erot, kun miettii lapsia. Se ei ole varmasti ollut se kaikkein kivoin juttu poikien lukea lehdestä kaiken maailman isän sähläyksiä, uusia naisia ja naimisiin menoja. Se on ollut varmasti se negatiivinen puoli siinä, Harkimo sanoo. 

Joskus rajut lööpit ovat saaneet hänet pysyttelemään neljän seinän sisällä. 

- Näin on ollut monta kertaa: ei ole kehdannut mennä ulos, kun on lukenut jonkun jutun lehdestä - pitänyt pysyä sisällä. Siitä on kyllä aika monta vuotta jo, enää ei ole sellaisia ollut, Harkimo naurahtaa.

Kuinka Harkimo on käyttänyt julkisuutta hyväkseen?  Kuuntele koko jakso täältä

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Joel Harkimo oppi isästään uusia puolia yhteisellä purjehdusmatkalla - "Ei huutanut kertaakaan"

Kilpailut

Uusimmat