Kuva: Salla Seppälä

Voimavalmennus on uudenlainen aloittelijoille ja kokeneemmille treenaajille – osallistu ilmaiseksi!

31.10.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi

Valmentaja Vertti Harjuniemi toimii personal trainerinasi seuraavan kahdeksan viikon ajan kolmesti viikossa julkaistavassa podcastissa.

Valmentaja Vertti Harjuniemi on pitkän linjan kehonrakentaja ja valmentaja, joka muistetaan muun muassa muutama vuosi sitten uudelleenlämmitetystä Gladiaattorit-ohjelmasta. Hän on myös kisannut Suomen vahvin mies -tittelistä.

Nyt kokenut valmentaja on tuonut Vahava-yrityksensä sekä Podplayn kanssa treenaamisesta kiinnostuneille ja voimatasojensa nostamisesta haaveileville mahdollisuuden osallistua uudenlaiseen, maksuttomaan valmennuskokonaisuuteen.

Valmennus koostuu kolmesti viikossa julkaistavasta podcastista, verkkosivuilta löytyvästä liikepankista, ohjevideoista sekä vertaistukea ja tsemppiä tarjoavasta Facebook-ryhmästä.

Podcast julkaistaan maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin, ja jokaisessa jaksossa käydään seikkaperäisesti läpi päivän treeni. Harjuniemi keskustelee noin 15 minuutin mittaisissa jaksoissa Janica Saxelinin kanssa päivän treenin lisäksi muista treenaamiseen ja voimatasojen nostamiseen liittyvistä teemoista, kuten esimerkiksi ravinnosta.

(kuva: Salla Seppälä)

Vaikkei olisi kokenut salikonkari, ei treenien kanssa jää yksin, sillä valmennuksen verkkosivuilta löytyvät myös ohjevideot tehtäviin liikkeisiin, joten treenit on mahdollista suorittaa turvallisesti itseään satuttamatta.

Älä jätä mahdollisuutta väliin, vaan hyppää mukaan treeneihin tästä linkistä.

Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Älä mene tavoiteansaan - Gladiaattorit kertovat vinkkinsä, miten selättää motivaatioloukku

Lue myös: Suomalaisten yleisimmät kuntosalivirheet - lue kolme suurinta mokaa, joihin et halua sortua

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat