Kuva: Laura Kiuru

Rosanna Kulju paljastaa podcastissa asian, jota moni ei tiedä hänestä - yllätti Piritta Hagmaninkin

08.02.2023 20:15 - Sanni Seppä

Kulju ja Hagman vastaavat Pimppiheimo-podcastin tuoreessa jaksossa hauskoihin kysymyksiin, jotka paljastavat uusia puolia kaksikosta.

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Piritta Hagman ja Rosanna Kulju käyvät läpi mielestään parhaat kysymykset deittailun alkuvaiheeseen. Hagman ja Kulju kertovat itsestään muun muassa asioita, joita moni ei heistä tiedä. Kuljun vastaus liittyy kehonosiin. 

- Inhoan varpaita ja jalkoja, Kulju aloittaa. 

Tämän lisäksi, ettei Kulju välitä varpaista tai jaloista, ei hän myöskään halua, että niitä kosketellaan. Jalkojen lisäksi hänellä on myös yksi toinen kohta kehossa, joka on hänelle erityisen henkilökohtainen. 

- En anna kenenkään koskea jalkoihini tai hiuksiini, jos se ei ole minulle jokin oikeasti tärkeä ihminen, Kulju paljastaa. 

- Oi mielenkiintoista, mitä? Hagman yllättyy.

Kulju ei osaa sanoa, mistä hänen taipumuksensa kyseiseen asiaan juontaa juurensa, sillä hänen perhepiiristään löytyy paljon kampaajia ja hän on tottunut istumaan kampaamon tuolissa paljon jo lapsena. Kuljun mukaan hänelle herkkiin kohtiin ei saa koskea, kuin ainoastaan hänelle todella läheiset ihmiset. 

- Aikoinaan kun oli tällaisia "sunnuntaipoikaystäviä", eli siis joiden kanssa "netflix and chill" oli ainoa mitä tehtiin, niin eivät hekään ikinä saaneet koskea mun varpaisiin. Minulla oli aina sukat tai tossut jalassa. Ja myös sellainen hiusten hipely, hyi. Samoin kun ihoa hipsutetaan, en pidä siitäkään.

- Jos se on joku minulle tärkeä tyyppi, niin sitten mä pidän siitä, Kulju sanoo.  

Voit kuunnella Hagmanin vastauksen kysymykseen, sekä koko podcastin alta tai Podplaysta.

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman avautuvat deittailutottumuksistaan - "En jaksa käyttää aikaani sellaisiin ihmisiin"

Lue myös: Parisuhteen julkituominen jännitti Piritta Hagmania: "Hassua, kuinka iso kynnys sen tekemiseen oli"

Lue myös: Yksi asia sai Piritta Hagmanin boikotoimaan joulua - paljastaa Pimppiheimo-podcastissa hauskan lapsuusmuistonsa

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa

Kilpailut

Uusimmat