Kuva: Fotolia

Nauti sinkkukesästä täysillä - 8 syytä

09.07.2016 17:15 - Senja Rapila

Vaikka talvella yksin nukkuminen saattaa tuntua ikävältä, kesäisin se on vain hyvä asia.

Sinkkuelämästä nauttiminen ei liity millään tavalla vuodenaikoihin, mutta jostain syystä sinkkuudesta saattaa nauttia huomattavasti enemmän kesäisin. Joten miksi siis sinkkuna oleminen on parasta kesäisin? Cosmopolitan listasi siihen kahdeksan syytä:

1. Kesäisin on huomattavasti helpompaa tutustua uusiin ihmisiin, sillä jokainen on siirtynyt kotikolostaan auringonvaloon. Kesäisin usein myös turistikausi on villeimmillään, jolloin voit vahingossa törmätä myös charmikkaisiin ulkomaalaisiin ja flirttailla heidän kanssaan vapaasti.

2. Kun olet sinkku, voit hankkia itsellesi lomaromanssin, koska miksipäs ei? Jos olet menossa viettämään aikaa mökille tai sukulaisille, heittäydy uskaliaasti tunteiden viemäksi ja tutustu paikallisella rannalla rohkeasti uusiin ihmisiin.

3. Voit lähteä ystäviesi kanssa minilomalle, eikä sinun tarvitse kysellä kenenkään muun mielipidettä asiasta. Eipähän tarvitse neuvotella yhteisestä ajasta ja stressata lomista, jotka eivät satu olemaan samaan aikaan.

4. Voit ihastella kesällä sitä, kuinka kaikki ovat todella hyvän näköisiä ruskettuneina. Katsele rohkeasti vastaan tulevan miehen upeita lihaksia tai naisen seksikästä kesämekkoa: se on sinun oikeutesi sinkkuna.

5. Kesällä vierekkäin nukkuminen voi olla hyvin tukalaa, varsinkin kuumina kesäpäivinä. Joten nauti siitä, kun sinun ei tarvitse nukkua patterin vieressä kuumia kesäöitä vaan saat vallata sängyn kokonaan itsellesi.

6. Sinun ei tarvitse viettää koko kesääsi - tai kesälomaasi - tekstaillen tai soitellen kultasi kanssa, mikäli ette ehdi näkemään. Se voi olla hetken hauskaa, mutta kun rantapäivä kavereiden kanssa menee tekstaillessa oman kullan kanssa, siitä saattaa tulla taakka. Heitä siis puhelin laukkuun ja nauti kesäpäivistä - kun niitä vielä on!

7. Ota kirjahyllystä se kirja, jonka lukemista olet siirtänyt kesä kesältä. Olet todennäköisesti ostanut sen joskus luettavaksi, mutta lukeminen on vain unohtunut. Lähde vapaapäivänäsi rannalle kirjan kanssa ja keskity vain ja ainoastaan lukemiseen - sekä ehkä vähän aurinkorasvan levittämiseen.

8. Sinulla on mahdollisuus lähteä lomailemaan ja reissaamaan aivan yksin, ilman minkäänlaisia velvoitteita. Ota lomaa töistä, varaa lentolippu mielenkiintoiseen matkakohteeseen ja ota muutaman viikon loma arjesta. Matkallasi voit törmätä moniin mielenkiintoisiin ihmisiin ja saat varmasti monenlaisia muistoja mukaantuomiseksi.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Seuralla on ratkaiseva vaikutus miehen vetovoimaisuuteen - jätkäkavereista ei "hyötyä"

Lue myös: Miten ihastusta voi pyytää ulos? Hauskat keinot koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat