Kuva: Fotolia

Etkö ole seurustellut koskaan? 5 syytä, miksi olet onnekas

17.07.2016 17:15 - Senja Rapila

Seurustelu ei ole välttämättä virstanpylväs, joka tulisi saavuttaa elämässä tiettyyn ikävuoteen mennessä.

Maailmassa on todella monia ihmisiä, jotka eivät ole elämänsä aikana seurustelleet lainkaan. Ja olemassa on myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole koskaan saaneet suudelmaa. Elite Daily listasi kuitenkin viisi hyvää puolta simppelistä sinkkuelämästä:

1. Facebook ei muistuta sinua menneestä

Facebookin muistotoiminto on mukava keino muistella edellisten vuosien muistoja samalta päivältä. Jos kuitenkin olet seurustellut onnellisesti ja ero on koittanut, voi olla hyvin vaikeaa, kun sosiaalinen media muistuttaa aika-ajoin rikkoutuneesta suhteesta.

2. Sinun ei tarvitse vältellä ihmisiä

Ero kuin ero saattaa aiheuttaa sen, että tiettyjä ihmisiä alkaa välttelemään. Oli se sitten entinen kumppani tai tämän kaverit - nämä tyypit ovat niitä, joihin ei halua törmätä kauppareissulla, tai edes sosiaalisessa mediassa.

3. Et vertaa uusia tuttavuuksia entisiin seurustelukumppaneihin

Joskus ero voi aiheuttaa sen, että entisestä kumppanistaan ei pääse täysin yli. Se puolestaan voi aiheuttaa sen, että tulevia tuttavuuksia tulee aina jatkossa vertaamaan edelliseen kumppaniin.

Jos sinulla ei ole ollut aiempia seurustelukumppaneita, tutustut uuteen ihmiseen ilman ennakkoluuloja. Et ajattele, että pukeutuisipa hän kuin entinen kumppanisi tai että heillä on hyvin paljon samanlaisia kiinnostuksen kohteita eksäsi kanssa.

4. Et ole saanut arpia entisestä suhteestasi

Ei ole salaisuus, että erot satuttavat. Joskus ero saattaa jättää syviäkin henkisiä arpia, jotka eivät parane kuin ajan kuluessa. Joskus eivät silloinkaan.

Jos sinulla ei ole entisiä seurustelukumppaneita, et ole ehkä satuttanut itseäsi niin pahasti kuin olisit voinut. Näin katsot elämää huomattavasti optimistisemmin kuin mitä katsoisit, jos sydämesi olisi saanut elinikäiset arvet entisestä suhteesta.

5. Et ole omaksunut kumppanisi huonoja tapoja

Kun sinulla ei ole entisiä kumppaneita, et ole omaksunut kenenkään muun huonoja tapoja kuin omiasi. Joskus seurustelukumppanin rankka juhliminen tai sisäänpäin kääntyneisyys saattaa aiheuttaa sen, että myös itse muuttuu enemmän hänen kaltaisekseen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kuinka moni suomalainen on harrastanut tai haluaisi harrastaa ryhmäseksiä? Kysely selvitti

Lue myös: Mitä miehet tarkoittavat oikeasti seksipuheillaan? 8 lausetta ja niiden merkitykset

Kilpailut

Uusimmat