Kuva: YouTube

Pop-kulttuuri vääristi käsityksemme rakkaudesta - rehellinen listaus naurattaa

17.07.2016 21:15 - Tiina Svensk

Olemme huomaamattamme saattaneet omaksua vinkkejä, jotka eivät todellakaan toimi.

Rakkauslaulut, romanttiset komediat ja ihmissuhdedraamaan sukeltavat kirjat ovat loistavaa ajanvietettä. Niiden avulla voimme sukeltaa fiktiiviseen maailmaan ja unohtaa hetkeksi todellisuuden.

Valitettavasti totuus ja taru saattavat usein sekoittua, ja useimmat meistä ovatkin omaksuneet tiettyjä sääntöjä rakkauselämäänsä, jotka eivät todellisuudessa pidä lainkaan paikkaansa. SELF -sivusto listasi 10 harhaluuloa, jotka huvittavat - koska ne ovat niin absurdeja, ja koska olemme varmasti joskus ajatelleet siten:

1. Outo käytös palkitaan: Jos seisot ihastuksesi talon ulkopuolella sateessa kukkakimpun kanssa, sinut tuomitaan todennäköisesti oudoksi stalkkeriksi - ei elämän rakkaudeksi.

2. Rakkaus on kaikki, mitä tarvitset: Voi, kunpa asia olisikin niin. Joskus voimme kuitenkin paremmin yksin, ja rakkauden lisäksi tarvitsemme kuitenkin myös ruokaa, työpaikan ja kodin.

3. Saat kumppanin, kunhat olet hurmaava naapurintyttö: Jos romanttisia elokuvia on uskominen, kaunis naapurintyttö törmää aviomieheensä aivan hetkessä, ja suhde sujuu mutkitta.

4. Keijukaismaiset, täydelliset naiset ovat todellisia: Jos Hollywoodia on uskominen, täydelliset naiset näyttävät hyvältä sateessa tanssiessaan, ovat hauskoja, fiksuja ja menestyviä. Mutta onko tällaisia kiiltokuvanaisia todellisuudessa olemassa?

5. Hassu ystäväsi on aina luotettavin kaveri baari-illoille: Myös hassut ja oudot ystävät alkavat jossain vaiheessa seurustella. He eivät ole olemassa ainoastaan vitsiensä vuoksi.

6. Kumppanin testaaminen on loistava tapa kehittää suhdetta: Haluatko kehittää parisuhdettasi? Silloin kannattaa puhua kumppanilleen, ei luoda hänelle "testejä", joista selvitä.

7. Elämä ei ole täyttä ilman todellista rakkautta: Etsitkö todellista rakkautta, joka täyttää sinut ja toteuttaa kaikki haaveesi?

8. Epävakaa ja vaikea ihminen on parempi rakas kuin kaveri, joka on aina läsnä: Miksi, miksi me edes tavoittelemme renttuja, joiden kanssa suhde on tuhoontuomittu?

9. Kumppanisi ei rakasta sinua, jos hän ei osoita sitä suurin elein: Odotatko vieläkin valtavaa musikaaliesitystä, koruja ja muita dramaattisia eleitä, jotka kertovat kumppanisi rakastavan?

10. Kun saat vihdoin elämäsi rakkauden, kaikki huolet katoavat: Koska kaikki ongelmat päättyvät, kun parisuhde alkaa, eikä arki ja elämä enää vaivaa kumpaakaan yhteisestä ensihetkestänne eteenpäin.

Lue myös: Mitä sinä kertoisit nuoremmalle itsellesi rakkaudesta? Lue naisten rehelliset neuvot

Lähde: SELF

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat