Kuva: Fotolia

Ystävyydestä rakkaudeksi - 5 asiaa, jotka tapahtuvat aloittaessasi suhteen parhaan kaverisi kanssa

23.07.2016 19:15 - Emmi Moilanen

Hyvän ystävän kanssa seurustellessa treffisuunnitelmien tekeminen on helppoa, mutta seksin harrastaminen ensimmäistä kertaa tuntuu erityisen jännittävältä.

"Kaverikuplan" rikkominen ja tunteiden tunnustaminen parhaalle ystävälle ovat jännittäviä asioita, ja rohkeutta saattaa joutua keräämään pitkäänkin. Kun tämä hermostuneisuutta aiheuttanut vaihe on ohitettu, voitte viedä ystävyytenne aivan uudelle tasolle rakastavaisina.

Popsugar teki listan asioista, jotka tapahtuvat aloittaessasi seurustelusuhteen parhaan ystäväsi kanssa.

1. Tiedät heti, mitä toinen ajattelee

Jo suhteen alkaessa tunnette toisenne niin hyvin, että tiedätte katseesta tai jopa vain pienestä eleestä, mitä toinen sillä hetkellä ajattelee. Parhaan ystävän kanssa seurustellessa välttyy juuri siltä kiusalliselta parisuhteen alkuvaiheelta, jossa on taipuvainen ylianalysointiin, ja joka puolestaan johtaa turhiin väärinkäsityksiin sekä konflikteihin.

2. Seksin harrastaminen hermostuttaa

Ystävyyssuhteenne aikana olette todennäköisesti kumpikin tulleet miettineeksi, miltä seksin harrastaminen toistenne kanssa tuntuisi. Kumpikaan teistä ei ole koskaan uskaltanut vain myöntää sitä ääneen.

Kun ajaudutte intiimiin tilanteeseen ja tajuatte, että ensimmäinen yhteinen kertanne on lähellä, voi se aiheuttaa hermostuneisuutta ja hihittelyä. Alkujännityksen laannuttua seksielämänne todennäköisesti saavuttaa erittäin nopeasti lähes tajunnan räjäyttävän tason, sillä tunnette toisenne ja mieltymyksenne jo valmiiksi todella hyvin.

3. Elät jatkuvassa pelossa

Kun olet suhteessa hyvän ystäväsi kanssa, miinuspuolena on se, että eron sattuessa saat sydänsuruja kaksin verroin enemmän. Parisuhteen päätyttyä olet nimittäin eronnut seurustelukumppanisi lisäksi myös parhaasta ystävästäsi.

4. Treffisuunnitelmien tekeminen on helppoa

Suunnitellessanne ensimmäisiä oikeita treffejä, päätös ravintolan tai elokuvan suhteen on helppoa. Luultavasti päädytte jo aikaisemmin yhdessä hyväksi havaitsemaanne ruokapaikkaan tai elokuvaan, jonka olette molemmat jo pitkään halunneet nähdä.

Laskun maksamisen aika ei myöskään aiheuta kiusallisia tilanteita, sillä olette jo aikaisemmin tottuneet jakamaan kulut puoliksi - kuten kunnon ystävät tekevät.

4. Alat yhtäkkiä välittää ulkonäöstäsi

Vaikka paras ystäväsi on aikaisemmin nähnyt sinut verkkareissa ja hiukset kampaamatta, romanttisen suhteen aloitettuanne suhtautuminen omaan ulkonäköösi saattaa kuitenkin muuttua. Haluat näyttää mahdollisimman hyvältä ja seksikkäältä hänen silmissään, joten panostat ulkonäköösi aikaisempaa enemmän.

Lähde: Popsugar

Lue myös: Miksi uutta parisuhdetta salaillaan alussa? Naiset kertovat

Lue myös: Voiko seksisuhde ystävän kanssa toimia? Muista yksinkertaiset neuvot

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat