Kuva: Fotolia

Koskettava synnytyskuva leviää: Vauva syntyi autoon vain muutamassa minuutissa!

27.02.2017 17:45 - Senni Loikala

Valokuvaajan oli määrä kuvata synnytys synnytyssairaalassa, mutta tapahtumat saivat äkillisen käänteen autossa.

Yhdysvaltalainen nainen Lauren Strunk lähetti synnytykseen palkkaamalleen valokuvaajalle Stephanie Knowlesille viime keskiviikkona tiedon, että hänen lapsivetensä olivat tulleet. Kello oli tuolloin hieman vaille yhdeksän illalla.

Kun supistukset olivat riittävän tiheitä, lähtivät Lauren, hänen Noah-miehensä ja Stephanie autolla kohti synnytyssairaalaa. Matkalla tapahtui järisyttävä käänne, sillä synnytyksen ponnistusvaihe alkoi äkillisesti.

Vauva syntyi auton etupenkillä Noahin auttaessa pikkuisen maailmaan. Valokuvaaja ikuisti tuoreet vanhemmat vain hetken synnytyksen jälkeen ja julkaisi tunteikkaan kuvan ja kertomuksen tapahtumista Facebookissa viime viikolla.

Kello 00:21 tämä upea äiti ja uskomaton isä saattoivat rakkaan lapsensa maailmaan autonsa etupenkillä! Olen yhä vaikuttunut heidän voimastaan. Heidän suloinen vauvansa ei voinut odottaa minuuttiakaan syntyäkseen ja hänen isänsä auttoi hänet maailmaan vain minuuteissa siitä, kun hän parkkeerasi auton. En voi sanoin kuvata, miten huikeata oli todistaa tätä ihmettä vieläpä, kun sain ikuistaa sen”, valokuvaaja kirjoittaa leviämään lähteneessä päivityksessä.

Katso alta kuva vanhemmista, joille on juuri syntynyt jälkeläinen auton etupenkillä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Sektioko alatiesynnytystä helpompi? Tuoreen äidin rankka kertomus ei sovi herkimmille

Lue myös: Täysin uudenlaista vaatetta myydään netissä: Synnytyshousut ovat saapuneet!

Lue myös: Poikavauvojen odottaminen riskialttiimpaa kuin tyttövauvojen - "asialle ei voi tehdä mitään"

Kilpailut

Uusimmat