Kuva: Fotolia

Hän haluaa yhtäkkiä enemmän seksiä kanssasi - erikoiset merkit, jotka saattavat kieliä pettämisestä

28.02.2017 20:15 - Rea Tallgren

Esimerkiksi lisääntyneellä seksinharrastamisella kumppanisi saattaa yrittää hyvitellä sitä, että on käynyt vieraissa.

Ihminen on erikoinen olento. Moni odottaa löytävänsä sen oikean, ja on todella onnellinen, kun kokee niin tapahtuneen. Silti elämällä on tapana heittää matkaan mutkia. Monessa parisuhteessa eletään myös vaikeita aikoja ja ikävä kyllä monessa parisuhteessa se myös johtaa pettämiseen. Aina pettämiseen ei ole edes minkäänlaista tekosyytä; jotkut vaan eivät halua tai pysty olemaan uskollisia ja onnellisia yhden ihmisen kanssa. 

Cosmopolitan on pyytänyt petetyksi tulleita kertomaan, millaisia merkkejä kannattaa tarkkailla, jos epäilee kumppanin mahdollisesti pettävän. 

- Kumppanisi saattaa haluta yhtäkkiä kanssasi seksiä enemmän ja useammin kuin aikaisemmin. Se voi johtua siitä, että hän on uuden ihastuksensa takia todella halukas - tai vaihtoehtoisesti, hän saattaa yrittää hyvitellä pettämistään olemalla intiimisti myös sinun kanssasi useammin."

- Yksi hälytysmerkki on ehdottomasti se, jos hän alkaa vahtia puhelintaan. Myös tallentamattomat numerot ja niihin soitetut puhelut tai vaihdetut viestit voivat olla merkki siitä, että kumppanilla on jotain salattavaa.

- Pitkät puhelut vaikkapa iltaisin saattavat kieliä siitä, että hyvänyöntoivotuksia odotetaan häneltä muuallakin kuin omassa kodissa.

- Kumppanin yhtäkkinen haluttomuus esiintyä yhteisissä kuvissa voi olla huono merkki, ainakin, mikäli siihen ei vaikuta olevan minkäänlaista järjellistä selitystä. 

- Jos kumppani alkaa epäillä ja syyttää sinua pettämisestä, saattaa hänellä itsellään olla huono omatunto, tai hän saattaa alitajuisesti etsiä syytä tai oikeutusta omille teoilleen. 

Lue myös: "Kun olet pannut vaimoani..." - Mies kirjoitti räävittömän kirjeen vaimonsa salarakkaalle

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat