Kuva: Fotolia

Millaisen naisen kanssa mies haluaa mennä naimisiin? Lue koskettava kirjoitus

30.05.2017 23:15 - Senja Rapila

Kosinnan odottaminen saattaa olla monesta naisesta raastavaa. Erään miehen kirjoittama teksti saattaa kuitenkin avata silmät sille, kuinka mies ymmärtää naisen olevan vaimomateriaalia.

Monet parisuhteessa elävät naiset saattavat odottaa kärsimättömänä sitä päivää, kun oma rakas vihdoin kosii. Tai entä jos sitä päivää ei koskaan tulekaan? Kuinka miehen saa pakotettua "kysymään sen kysymyksen"?

James-niminen mies on nyt kirjoittanut tekstin kaikille niille, jotka odottavat kosintaa rakastetultaan. Tai niille, jotka sinkkuna eläessään pohtivat sitä, millaisten naisten kanssa miehet haluavat naimisiin.

Eli kuinka siis miehet valitsevat sen naisen, kenet haluavat viedä alttarille? Voit lukea koko suomennetun, koskettavan kirjoituksen alapuolelta:

"Saatat olla uskomattoman seksikäs ja uskomaton sängyssä. Voimme harrastaa kanssasi seksiä aamuin sekä illoin. Voimme muistella sinua kaihoisasti. Mutta se ei riitä siihen, että haluaisimme mennä kanssasi naimisiin. Oikeasti, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Syy siihen, miksi miehet menevät naimisiin, löytyy makuuhuoneen ulkopuolelta. Nyt saatat ihmetellä sitä, että miten sitten saat miehen menemään kanssasi naimisiin? Yksinkertaista. Menemme naimisiin naisten kanssa, jotka tekevät meistä parempia miehiä.

Se alkaa siitä kun huomaamme, että automme ja asuntomme ovat siistimpiä. Mutta se menee sitäkin syvemmälle.

Huomaamme, että haluamme pitää huolta sinusta. Haluamme tietää sen, missä menet. Huolehdimme autosi toimivuudesta ja pidämme huolta siitä, että autossasi on tarpeeksi bensaa. Pienistä asioista, joita emme ole aiemmin edes ajatelleet, tulee tärkeitä.

Välitämme siitä miltä sinusta tuntuu, emme vain siitä miltä näytät.

Naisena varmasti ajattelet nyt, että "Tuo kuulostaa hienolta! Kuinka saan sen tapahtumaan?". Todellisuus on, että et voi tehdä mitään edesauttaaksesi sitä. Voit vain antaa sen tapahtua.

Ensimmäinen ja tärkein asia on se, että mies rakastaa naista joka rakastaa miestä, muttei enempää kuin itseään. Jotkut kutsuvat sitä itsevarmuudeksi, mutta se tarkoittaa paljon enemmän kuin pelkästään sitä.

Toinen asia, joka tukee ensimmäistä, on antaa rakkauden tapahtua. Tunnet olosi mukavaksi ja arvokkaaksi, että sinusta välitetään oman itsesi takia, ei sen takia mitä teet.

Rakkauden hyväksyminen tarkoittaa sitä, kun hän haluaa tarkistaa autosi, sinä annat hänen tehdä sen. Kun hän haluaa käydä tankkaamassa puolestasi, annat hänen tehdä sen sen sijaan, että sanoisit tekeväsi sen itse.

Jotta miehestä voisi tulla parempi mies, hän tarvitsee tilaa ja mahdollisuuden siihen. Lyhyesti, mies avioutuu naisen kanssa, jonka uskoo tekevän hänen elämästään paremman. Ja mikä parasta, sinä annat sen tapahtua."

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Morsiamet paljastavat törkeimmät kommentit, jotka heille on sanottu hääpäivänä - lue ja järkyty

Lue myös: Pariskunnan hääkuvasta löytyi härski yllätys - katso otos

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat